Visa allastudier.se som: Mobil

Mat, myter och molekyler

Lunds universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Distans
7.5 hp
Deltid
Distans
Startdatum: Höst 2021 - Distans

Mat, myter och molekyler

Kursen ger grunder i de kemiska och tekniska aspekterna av mat och livsmedelstillverkning, den förklarar även:

Varför gråter man när man skär lök?

När blir steken mör?

Kan man

- koka te och ägg på Mt Everest?

- reparera majonnäs som skurit sig?

www.food.lth.se

Förkunskaper

Grundläggande behörighet

Lunds universitet

Lunds universitet

Lunds universitet har sin naturliga plats bland Europas främsta lärosäten. Som Skandinaviens största enhet för högre utbildning och forskning bedriver universitetet idag verksamhet inom ett brett spektrum av ämnen. På Lunds universitet arbetar cirka 6 800 personer – lärare, forskare, administrativ...


Läs mer om Lunds universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Lunds universitet



Recensioner

Det finns inga recensioner för Mat, myter och molekyler

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön