Visa allastudier.se som: Mobil

Ryska: Kandidatkurs

Lunds universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Distans, Lund
30 hp
Heltid
Kommande starter

Plats & start


Lund
Vår 2022

Distans
Vår 2022

Ryska: Kandidatkurs

Under den här kursen ges läser du först en delkurs med mer avancerad språkfärdighetsträning än på fortsättningsnivån. Vid sidan om den läser du också en Metod- och teorikurs som ger dig de nödvändiga verktygen för att kunna genomföra examensarbetet under andra hälften av terminen.

Examensarbetet är ett självständigt uppsatsarbete om 15hp inom ett i samråd med handledaren valt ämne med antingen litteratur- eller kulturvetenskaplig inriktning. Arbetet redovisas i en uppsats med ca 25-35 sidors omfång, som ventileras i gruppen med en på förhand utsedd opponent.

Kursen är på fördjupningsnivå (60-90hp). Efter kursen kan du ta ut en kandidatexamen med ryska som huvudämne, förutsatt att du har tillräckligt med poäng i övrigt.

Övrig information
Kursen ges som kombinerad campus- och distanskurs, vilket innebär att du kan välja det anmälningsalternativ som passar dig bäst. På distans deltar du i undervisningen i klassrummet via Zoom. Observera dock att lektioner och seminarier sker under dagtid och kan vara obligatoriska att delta i, även för dig som läser på distans.

https://www.sol.lu.se/kurs/RYSK03

Förkunskaper

Grundläggande samt RYSA20 eller motsvarande

Lunds universitet

Lunds universitet

Lunds universitet har sin naturliga plats bland Europas främsta lärosäten. Som Skandinaviens största enhet för högre utbildning och forskning bedriver universitetet idag verksamhet inom ett brett spektrum av ämnen. På Lunds universitet arbetar cirka 6 800 personer – lärare, forskare, administrativ...


Läs mer om Lunds universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Lunds universitet


Recensioner

Det finns inga recensioner för Ryska: Kandidatkurs

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön