Visa allastudier.se som: Mobil

Specialistsjuksköterskeprogrammet, Anestesisjukvård

Lunds universitet
Sammanfattning
Program (avancerad nivå)
Lund
60 hp
Heltid
Klassrum
Startdatum: Höst 2022 - Lund

Specialistsjuksköterskeprogrammet, Anestesisjukvård

Tycker du att det är spännande att arbeta med smärtlindring? Vill du arbeta med att ge människor en lugn och smärtfri operationsupplevelse? Då kan anestesisjuksköterska vara ett yrke för dig!

Under programmet kommer du att få de kunskaper som krävs för att kunna ansvara för övervakning och/eller utförande av anestesi till patienter som ska genomgå, genomgår eller har genomgått operativa ingrepp, undersökningar och behandlingar. Det kan både handla om planerade och akuta operativa ingrepp, undersökningar och behandlingar. Programmet ger dig även kompetens att kunna arbeta med både den pre-, intra- och postoperativa omvårdnaden, samt det akuta omhändertagandet av patienter.

https://www.lu.se/lubas/i-uoh-lu-VASAS/27911

Förkunskaper

Svensk legitimation som sjuksköterska och sjuksköterskeexamen med 180 hp inkluderande ett självständigt arbete om 15 hp eller motsvarande Godkända kunskaper i svenska och engelska som motsvarar kraven för grundläggande behörighet på grundnivå Yrkesverksamhet motsvarande ett års tjänstgöring som legitimerad sjuksköterska.

Examen & Intyg

Specialistsjuksköterskeexamen

Lunds universitet

Lunds universitet

Lunds universitet har sin naturliga plats bland Europas främsta lärosäten. Som Skandinaviens största enhet för högre utbildning och forskning bedriver universitetet idag verksamhet inom ett brett spektrum av ämnen. På Lunds universitet arbetar cirka 6 800 personer – lärare, forskare, administrativ...


Läs mer om Lunds universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Lunds universitet


Recensioner

Det finns inga recensioner för Specialistsjuksköterskeprogrammet, Anestesisjukvård

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: