Visa allastudier.se som: Mobil
Makeupstudion Education

Varför välja denna skola?

”Vi vet vad vi gör – våra elever lyckas i makeupbranschen” -Skolan startades av Birgitta Lagerholm, själv makeupartist, med jobb bakom sig i Sverige, New York och Hollyood. Skolan rekommenderas av bl a Stockholmsgruppen – en av Nordens största modellagenturer och eleverna är kända för att bli framgångsrika. De har arbetat över hela världen med uppdragsgivare som: Elle, Marie Claire, Vogue, Versace, Dolce & Gabbana, Tommy Hilfiger, Cacharel och på Fashion Week i Stockholm, London, Paris och New York. Vi vet helt enkelt vad vi gör och det är med andra ord ingen slump att vi har så många bra recensioner på Reco eller så många likes, recensioner och följare på Facebook.

Våra framgångsrika elever

Vi är inte bara en skola som utbildar elev efter elev. Vi är en skola som utbildar elever som lyckas, som kommer någon vart. På riktigt. Det är vi väldigt stolta över! Vi har en mängd elever presenterade här på hemsidan som är riktigt framgångsrika.

Vi vet vad makeupbranschen kräver

Det är ingen slump att vi rekommenderas av så tunga aktörer som COSMOPOLITAN och en av Nordens största modellagenturer – Stockholmsgruppen. Eller att SVT och TV4 så ofta använder sig av våra elever till TVproduktioner som Körslaget, X-Factor och till och med Let’s Dance.

Portfolio

För att du ska kunna komma ut på arbetsmarknaden så snabbt som möjligt ingår alltid slutfotografering i slutet på varje kurs. Detta är början på din portfolio som är otroligt viktig att ha med sig när man söker nya jobb inom branschen. Fotograferingen utförs med modeller från STOCKHOLMSGRUPPEN, LIND MODELS, AVENUE MODELLER och SWEDEN MODELS.

Kvalitetssäkrad och rekommenderad

Makeupstudion är medlem som makeupskola i makeupartisternas branschorganisation SAHM. En organisation som arbetar för kvalitet och kriterier inom makeupartist- och hårstylistbranschen. Läs gärna våra många recensioner på Facebook och på Reco.se.

Erfarenhet och lärare

Skolan har funnits sedan 1996 och våra lärare brinner för sitt yrke och är passionerat engagerade i dig som elev och din framgång.

Birgitta Lagerholm, som startade Makeupstudion, skrev boken Yrke: Makeupartist – en bok om hur man yrkesutbildar sig till makeupartist. Den används på närmare 100(!) olika stylistgymnasier över hela Sverige. Boken är idag överförd till en onlineportal som ständigt uppdateras med mängder av lektioner, texter, bilder, pictorials och filmer.

Praktiker och jobb

Tack vare ett utbrett kontaktnät av olika samarbetspartners erbjuder vi dig som elev praktik inom allt från TV, reklam, tidningar och mode till shower, modevisningar och stora event. Vi kan skryta med att våra tidigare elever har gjort jobb för Stockholm-, Köpenhamn-, Gambia- och London Fashion Week. De har jobbat på Ellegalan, Kristallen, X-Factor, Körslaget och Let’s dance bland många andra för TV4, TV3, Kanal 5 och SVT. De har gjort fotograferingar för SOLO, Cosmopolitan, BON, Okej, VeckoRevyn, Amelia och många andra. Det går bra för våra elever!

Utländskt kontaktnät

Skolan arbetar hårt för att vi hela tiden ska utvidga vårt kontaktnät även internationellt. Elever har haft möjligheter att få göra praktik både i Köpenhamn, London, Sidney, Melbourne, Milano, Paris, Hollywood, New York och i Gambia.


Visa alla utbildningar med Makeupstudion Education AB

Utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Makeupstudion Education AB
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Makeupstudion Education ABGör en intresseanmälan

För att beställa information från Makeupstudion Education AB, fyll i följande uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön