Visa allastudier.se som: Mobil

Klimatförändringar och energi: då, nu och i framtiden

Mälardalens högskola
Sammanfattning
Fristående kurser (avancerad nivå)
Distans
7.5 hp
Deltid
Kommande starter

Plats & start


Distans
Höst 2021

Distans
Höst 2021

Klimatförändringar och energi: då, nu och i framtiden

Vi vet alla att klimatförändringarna är en av vår tids största utmaningar. Vi hör att global uppvärmning leder till smältande glaciärer och förlust av biologisk mångfald. Men vad är klimatförändringens faktiska omfattning och dess konsekvenser? Hur bidrar vårt ökande energibehov till klimatförändringarna? Vad gör beslutsfattare runt om i världen för att ta itu med klimatförändringarna, och är det tillräckligt? Om du är nyfiken på att hitta svar på dessa frågor och vill få en djupare förståelse för ämnet klimatförändringar är den här kursen något för dig. Du kommer att få fördjupad kunskap om tidigare och nuvarande klimat och hur det påverkas av vår energianvändning. Du får inblick i klimatmodellering och uppskattning av framtida klimat, och hur vi kan motverka och anpassa oss till klimatförändringarna.

Förkunskaper

120 hp varav 90 hp inom teknik eller naturvetenskap och 7,5 hp i matematik. Dessutom krävs Svenska B/Svenska 3 samt Engelska A/Engelska 6. I de fall kursen ges på engelska görs undantag från kravet på Svenska B/Svenska 3.

Mälardalens högskola

Lätt att trivas under resans gång

Ditt livs resa börjar på Mälardalens högskola - en av de bästa i landet Mälardalens högskola är en startstation för dig som vill vidare. Vi är en av de bästa i landet på att ge utbildning som leder till jobb. Cirka...


Läs mer om Mälardalens högskola och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Mälardalens högskolaRecensioner

Det finns inga recensioner för Klimatförändringar och energi: då, nu och i framtiden

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön