Visa allastudier.se som: Mobil

Uppdragsutbildning till Fastighetsmäklare

Malmö högskola
Sammanfattning
Högskola / Universitet
Malmö, Stockholm
Svenska
Kommande starter
Malmö
Löpande  (Svenska)
Stockholm
Löpande  (Svenska)

Uppdragsutbildning till Fastighetsmäklare

Vi jobbar aktivt för att vår uppdragsutbildning till fastighetsmäklare ska motsvara marknadens förväntningar. Vi har ett nära samarbete med fastighetsbranschen och utbildningen bygger på den senaste forskningen inom området. Vi har funnits i femton år och har goda referenser från fastighetsbranschen. Det är en kvalitetsstämpel att vara registrerad fastighetsmäklare från Malmö högskolan.

Utbildningen vänder sig till dig som är anställd i ett företag inom fastighetsbranschen tex. mäklarbyrå. Företaget måste vara en juridisk person, AB, HB eller KB och villig att betala utbildningen till dig. Du kan inte köpa utbildningen som privatperson. Utbildningen innehåller fyra paket fördelade på fyra terminer och leder till registrering som fastighetsmäklare. Arbetsgivaren bestämmer vem som ska utbildas och avgör om personens förkunskaper är tillräckliga. Det finns därför inga formella behörighetskrav på en uppdragsutbildning

Kick off
Utbildningen startar på konferensanläggning i Malmö eller Stockholm med omnejd och då ingår kost och logi. Därefter är det en distansutbildning förlagd fredagar i vissa fall till lördagar och består av sex utbildningsträffar per termin och kan på så sätt kombineras med ett vanligt arbete. Du måste följa undervisningen på plats dessa sex träffar per termin.

Första steget
Fortbildningspaket för mäklarassistenter. Innehåller Juridisk översiktskurs 15 hp, Mäklarrätt 7,5 hp samt Service Management 7,5 hp. Paketet innehåller mycket matnyttigt för en mäklarassistent bl a Fastighetsmäklarlagen.

Fastighetskunskap
Fortbildningspaket för dig som arbetar med fastigheter och bostadsrätter. Byggnaden- teknik och funktion 15 hp och Fastighetsrätt inklusive bostadsrätt 15 hp. Du bör ha läst 15 hp juridik innan du läser denna kurs.

Ekonomi och service
Innehåller Redovisning och ekonomistyrning i fastighetsbranschen 15 hp, Skatterätt 7,5 hp och Psykologi 7,5 hp. Paketet är lämpligt för anställda som arbetar med ekonomi inom fastighetsbranschen och inte har någon högskoleutbildning eller för dig som har en juridisk bakgrund och vill komplettera med ekonomi.

Förmedlingsprocessen
För dig som vill komplettera en tidigare utbildning för att kunna registreras som fastighetsmäklare. Fastighetsmarknad och värdering. Alla fyra paket leder till registrering som fastighetsmäklare.

Malmö högskola

Välkommen till framtidens universitetMalmö högskola ligger mitt i centrala Malmö och kännetecknas av en öppen och inkluderande atmosfär i en internationell miljö med moderna studieformer. Här finns en naturlig koppling till staden och omvärlden vilket ger utbildningar med hög kvalitet...


Läs mer om Malmö högskola och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Malmö högskolaJobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön