Visa allastudier.se som: Mobil

Grundlärarutbildning - Grundskolans årskurs 4-6, arbetsintegrerad utbildning

Malmö universitet
Sammanfattning
Högskola / Universitet
Landskrona, Malmö, Trelleborg, Vellinge
240 hp
Heltid
Kommande starter

Plats & start


Landskrona
Höst 2021

Malmö
Höst 2021

Trelleborg
Höst 2021

Vellinge
Höst 2021

Grundlärarutbildning - Grundskolans årskurs 4-6, arbetsintegrerad utbildning

Vill du arbeta med barn och ta vara på deras nyfikenhet och lust att lära? Då ska du bli grundlärare för elever i årskurserna 4-6.Förutom gedigna kunskaper i de ämnen som du kommer att undervisa i lär du dig att stödja dina elevers kunskapsutveckling och att bedöma och betygsätta deras prestationer. Du lär dig att skapa en trygg miljö för dina elever att lära och utvecklas i, och du utvecklar din förmåga att förebygga och hantera konflikter. Du kommer att spela en viktig roll för många barns lärande och utveckling.Tillsammans med sex av regionens skolhuvudmän (Malmö stad, Trelleborgs kommun, Vellinge kommun, Burlöv kommun, Svedala kommun och Staffanstorps kommun) startar Malmö universitet hösten 2020 en arbetsintegrerad variant av grundlärarutbildningen (AIU). Detta innebär att du under fyra av totalt fem år studieår arbetar som lärare samtidigt som du går din utbildning. Den täta kontakten med skolan gör att du kan använda dina praktiska erfarenheter i de teoretiska studierna och vice versa.

Förkunskaper

Grundläggande behörighet + Matematik 2a / 2b / 2c, Naturkunskap 1b / 1a1+1a2, Samhällskunskap 1b / 1a1+1a2. Eller: Engelska B, Matematik B, Naturkunskap A, Samhällskunskap A, (Områdesbehörighet A6b/6B)

Examen & Intyg

Grundlärarexamen

Malmö universitet

Oavsett var man befinner sig i centrala Malmö är det aldrig långt till högskolan. Verksamheten bedrivs på Universitetsholmen i Västra hamnen, en av landets mest spännande och expansiva stadsdelar just nu, samt vid Universitetssjukhuset Mas i de södra delarna av...


Läs mer om Malmö universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Malmö universitetRecensioner

Det finns inga recensioner för Grundlärarutbildning - Grundskolans årskurs 4-6, arbetsintegrerad utbildning

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön