Visa allastudier.se som: Mobil
medical doctors international studies

Det är inte alltid lätt att bli antagen till utbildningar inom medicin, odontologi, veterinärmedicin och farmakologi i Sverige.

Medical Doctors International Studies (MDIS) är ett internationellt företag som kom till Stockholm i augusti 2008. Det är en skola som utbildar och förbereder studenter inför inträdesprov för studier inom medicin, odontologi, veterinärmedicin, och farmakologi på olika fakulteter runt om i världen. M.D. International Studies samarbeten med framstående medicinska fakulteter i Europa ger dig möjligheten att läsa dina medicinstudier på engelska utomlands.

MDIS har många års erfarenhet, skolan har förberett hundratals studenter att klara inträdesprov, och att komma in på valt universitet genom åren. Efter att ha studerat på Medical Doctors International Studies, och ha klarat proven, kan det tillämpas på en studieplats på universitet i Europa, USA, Kanada och Australien.

Medical Doctors International Studies motto är att hålla hög nivå på undervisningen, kombinerat med ett varmt och personligt bemötande gentemot sina studenter. Skolans instruktörer är välutbildade, erfarna läkare som inte kortar ner undervisningstimmarna. Skolans studenter har rätt att lyssna på en föreläsning om och om igen, om så krävs, för att nå ett djup och en betydande förståelse för det område de studerar. Det är på grund av denna djupgående undervisning som så många av studenterna klarar inträdesproven till sina valda universitet på första försöket.

Medical Doctors hjälper dig nå din dröm inom medicin

Förutom att Medical Doctors International Studies är en utbildningsanordnare så är de också ett samrådsinstitut. De erbjuder gratis informationsmöten i Stockholm som har som syfte att ge all information om deras program, och information gällande universiteten: fördelar, nackdelar och undervisningsavgift på varje universitet.

Medical Doctors International Studies är svenska representanter för Charles University i Tjeckien, ett universitet som många av MDIS studenter väljer att söka till. Den medicinska fakulteten på Charles University är rankad som den 25:e bästa i Europa och 130:e bästa i världen! Fakulteten erbjuder ett sexårigt engelskspråkigt program inom allmänmedicin. De första tre åren studeras i Tjeckien, därefter har studenterna möjlighet att utför sin termin av klinisk rotation i Sverige.

Slutligen - Medical Doctors International Studies finns här för att göra din dröm, om att arbeta med medicin, till din verklighet!


Visa alla utbildningar med Medical Doctors International Studies

Utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Medical Doctors International Studies
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Medical Doctors International Studies

Västra Finnbodavägen 2-4
131 30 Stockholm


Gör en intresseanmälan

För att få mer information från Medical Doctors International Studies, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns inga recensioner för Medical Doctors International Studies

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön