Visa allastudier.se som: Mobil

Specialistundersköterska Multisjuka äldre

Medlearn
Sammanfattning
Yrkeshögskola
Distans
200 yh-poäng
Deltid
MedLearn

Specialistundersköterska Multisjuka äldre

Plugga till Specialistundersköterska Multisjuka Äldre

Är du undersköterska och vill specialisera dig kring omvårdnaden av multisjuka äldre? Vill du vara med och påverka morgondagens äldrevård? Vidareutbilda dig till specialistundersköterska på Medlearn samtidigt som du arbetar.

Medlearn yrkeshögskola erbjuder utbildningen till specialistundersköterska för multisjuka äldre på deltid. Utbildningen ges på flera orter i Norr- och Västerbotten. Upplägget passar dig som vill ha möjlighet att kombinera arbete och studier.

Om utbildningen

Utbildningen omfattar 200 yrkeshögskolepoäng och läses på olika orter med 50% studietakt. Det ingår både lektioner, praktiska moment, studiebesök och olika typer av tentamen. Undervisning i klassrum sker normalt en heldag i veckan på en av orterna. Samlingsdagarna ger gruppen möjlighet att skapa ett viktigt framtida nätverk för sin kommande yrkesroll. I utbildningen ingår även LIA (lärande i arbete) om 30 poäng som utförs på en arbetsplats under 12 veckor.

Varför välja Medlearn ?

CSN-berättigad

Praktik/LIA

Eftertraktad utbildning

Förkunskaper

1. Det här krävs

För att kunna gå YH-utbildningen till specialistundersköterska multisjuka äldre ska du ha grundläggande behörighet för yrkeshögskolestudier 3 kap. 1§ enligt YHF.

Utbildningen kräver även särskilda förkunskaper. Om du har betyg från nya gymnasieskolan gäller lägst E i:

  • Svenska 1/ Svenska som andra språk 1
  • Medicin 1
  • Psykologi 1
  • Vård och omsorgsarbete 1&2

Utbildningen till specialistundersköterska är en vidareutbildning för dig som har studerat Vård- och omsorgsutbildningen tidigare samt arbetat som undersköterska på heltid i minst 12 månader.

Ett arbetsgivarintyg styrker din arbetslivserfarenhet och ska innehålla arbetad tid i procent, arbetets art samt under vilken tidsperiod anställningen omfattar. Anställningsintyg eller tidsrapportering är inte giltiga som intyg.

2. Reell kompetens, behörighet enligt 20% regeln och ansökan

Om du saknar gymnasieexamen eller motsvarande kan du uppfylla formell behörighet till yrkeshögskolan enligt 20% regeln eller via reell kompetens.

3. Så söker du

Du ansöker via anpassat digitalt ansökningsformulär. Ansökan är öppen fram till studiestart. Klicka här för information om hur du ansöker, vad du behöver bifoga och om hur urval sker vid många sökanden.

Läs mer om urval och hur du ansöker »

Varmt välkommen med din ansökan!

Medlearn

Medlearn AB – utbildning inom vård, omsorg och tandvård

Medlearn utbildar varje år tusentals personer till yrken inom vård och omsorg och finns idag i stora delar av Sverige.  Välj hur du vill studera Beroende på var du läser erbjuder Medlearn olika studieupplägg så att arbete och studier kan...


Läs mer om Medlearn och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Specialistundersköterska Multisjuka äldre
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

MedlearnRecensioner

Det finns inga recensioner för Specialistundersköterska Multisjuka äldre

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Specialistundersköterska Multisjuka äldre från Medlearn , fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön