Master by research i teknisk fysik

Mittuniversitetet
Sammanfattning
Program (avancerad nivå)
Sundsvall
120 hp
Heltid
Kommande starter

Plats & start


Sundsvall
Höst 2024

Sundsvall
Höst 2024

Master by research i teknisk fysik

Master by research i teknisk fysik vänder sig till dig som vill fördjupa dig inom fysik och har siktet inställt på en karriär inom forskning och utveckling. Under utbildningen arbetar du tillsammans med forskare med en konkret forskningsfråga i en av Mittuniversitetets större forskningsmiljöer. Du varvar forskningsarbetet med de akademiska studier som behövs för att lösa uppgiften.

Förkunskaper

Engelska kurs 6/Engelska B från svenskt gymnasium eller motsvarande.Avlagd kandidatexamen/högskoleingenjörsexamen om minst 180 hp inom relevant område, exempelvis fysik, teknisk fysik, materialteknik eller motsvarande.Prövning av behörighet mot aktuellt forskningsprojekt sker genom en bedömning av sökandes examensarbete, ett personligt brev och i förekommande fall annan inom ämnet relevant dokumenterad erfarenhet.

Examen & Intyg

Masterexamen

Mittuniversitetet

Mittuniversitetet i siffror:

Hos oss på Mittuniversitetet möts människor, kompetens och nytänkande vid våra två campus – Sundsvall och Östersund. Vi har utbildningar som spänner över en rad olika områden –områden som samhällsvetenskap, beteendevetenskap, media, till vård, lärarutbildning samt IT, naturvetenskap och humaniora...


Läs mer om Mittuniversitetet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Mittuniversitetet


Recensioner

Det finns inga recensioner för Master by research i teknisk fysik

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön