Psykologi GR (C), Självständigt arbete

Mittuniversitetet
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Distans
30 hp
Deltid
Distans
Startdatum: Höst 2023 - Distans
Sista ansökan: 2023-04-16

Psykologi GR (C), Självständigt arbete

Kursen ger dig möjlighet att fördjupa dina kunskaper inom psykologi, utveckla din observations- och analytiska förmåga samt få erfarenhet av att genomföra ett mindre projekt i form av en vetenskaplig studie (C-uppsats/självständigt arbete).Du lär dig mer om de olika stegen i forskningsprocessen genom att i samråd med din handledare planera en studie, samla in data (till exempel via en enkät, intervju eller ett experiment) och sammanställa samt presentera ditt material.Aktuell kurs är ett naturligt steg mot en kandidatexamen med psykologi som huvudområde.

Förkunskaper

Behörighetskrav om 60 hp från kurser inrättade med psykologi som huvudområde/huvudämne, var av minst 30 hp ska vara Psykologi GR (B) inklusive Forskningsmetod 7,5 hp, eller motsvarande.

Mittuniversitetet

Mittuniversitetet i siffror:

Hos oss på Mittuniversitetet möts människor, kompetens och nytänkande vid våra två campus – Sundsvall och Östersund. Vi har utbildningar som spänner över en rad olika områden –områden som samhällsvetenskap, beteendevetenskap, media, till vård, lärarutbildning samt IT, naturvetenskap och humaniora...


Läs mer om Mittuniversitetet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

MittuniversitetetRecensioner

Det finns inga recensioner för Psykologi GR (C), Självständigt arbete

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön