Visa allastudier.se som: Mobil
Molkoms Folkhögskola

Välkommen till Molkoms Folkhögskola!

In English, see separate information below

Vill du söka vidare till högre studier eller har du ett intresse inom film, skådespeleri eller hälsa som du vill utveckla eller jobba med? Då kan Molkoms folkhögskola vara platsen för dig.

Hos oss studerar du i trevliga lokaler med modern teknik, med kompetenta och engagerade lärare. Molkoms folkhögskola ligger vackert belägen, tre mil norr om Karlstad. Här har vi den större delen av undervisningen, med fokus på profilkurserna, men vi har också en filial i Karlstad.

Folkhögskolan strävar efter att ha mindre och sammanhållna studiegrupper. Ofta studerar du ämnesövergripande i projektform med både praktiska och teoretiska inslag. Har du ett specialintresse som du vill vidareutveckla inom friskvård eller media, kan du välja någon av skolans profillinjer inom film, skådespel och hälsa. För dig som har någon form av neuropsykiatrisk funktionsnedsättning (NPF) finns Allmän kurs Estet -NPF (i Karlstad) och Animation NPF (i Molkom).

Om du saknar grundskole- eller gymnasieutbildning kan du istället välja Allmän kurs som är folkhögskolans alternativ till Komvux. Det går att läsa kursen både i Molkom och Karlstad. För dig som har svenska som andraspråk finns det också två specialinriktningar.
Om du vill testa hur det är att läsa på universitetet kan vi erbjuda Collegeåret, som är förberedande inför högre studier.


Visa alla utbildningar med Molkoms folkhögskola

Utbildningar

Molkom Folk High School

We offer international programs in Film and Acting.

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Molkoms folkhögskola
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Molkoms folkhögskolaGör en intresseanmälan

För att få mer information från Molkoms folkhögskola, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns inga recensioner för Molkoms folkhögskola

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön