Visa allastudier.se som: Mobil

Administratör

NTI-skolan distans
Sammanfattning
Komvux
Distans
Startdatum: Löpande - Distans
NTI-skolan distans

Administratör

Läs en ekonomiutbildning till administratör på distans
Är planering och struktur något du är duktig på? Är noggrannhet och effektivitet två av dina främsta egenskaper? Då kan utbildningen till Administratör hos NTI-skolan vara något för dig. Du läser utbildningen på distans.

När du avslutat utbildningen till administratör kan du arbeta i ett administrativt yrke, till exempel som kontorist eller assistent. Administratörer hittar du på både små och stora arbetsplatser och inom nästan alla branscher.

Genom denna utbildningen till administratör får du viktig kunskap inom administration och ekonomi, vilka är områden som ingår i yrket som administratör.Som administratör fungerar du som spindeln i nätet och därför är det viktigt att ha hög social kompetens och vara serviceinriktad. Det är också en fördel att gilla varierande arbetsuppgifter.

Förkunskaper

Grundskola eller motsvarande

NTI-skolan distans

NTI-skolan

Plugga komvux på distans – med fullt lärarstöd.På NTI-skolan får du som är vuxenstuderande lärarledd distansundervisning i allt från engelska och matematik till japanska och marknadsföring. Du läser varifrån du vill, och får hjälp av en riktig, personlig lärare via...


Läs mer om NTI-skolan distans och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Administratör
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Gör en intresseanmälan

För att beställa information om Administratör, fyll i följande uppgifter: