Visa allastudier.se som: Mobil

Komplementärmedicin

NTI-skolan distans
Sammanfattning
Komvux
Distans
Startdatum: Löpande - Distans
NTI-skolan distans

Komplementärmedicin

Läs Komplementärmedicin på distans med NTI!
NTI-skolan finns här för dig som vill läsa komvuxutbildningar på distans. Här kan du läsa på heltid eller deltid med rätt till studiestöd. När du börjar studera på distans hos NTI-skolan får du en personlig lärare som du kan nå på mail och telefon varje dag.

Komplementärmedicin - 100 p
Vad är komplementär medicin? Vilka olika metoder och behandlingar handlar det om och hur ser historiken ut bakom dessa? Här får du även reflektera över hur komplementära behandlingsmetoder relaterar till skolmedicinen och vilket etiskt perspektiv som är rådande. I distanskursen belyser vi även behandlingsmetodernas verkningssätt och effekter ur ett fysiologiskt och psykologiskt perspektiv. Det är ett spännande ämne som tar upp alternativ och komplement till den traditionella vården.

Förkunskaper

Grundskola eller motsvarande

NTI-skolan distans

NTI-skolan

Plugga komvux på distans – med fullt lärarstöd.På NTI-skolan får du som är vuxenstuderande lärarledd distansundervisning i allt från engelska och matematik till japanska och marknadsföring. Du läser varifrån du vill, och får hjälp av en riktig, personlig lärare via...


Läs mer om NTI-skolan distans och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Komplementärmedicin
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Gör en intresseanmälan

För att beställa information om Komplementärmedicin, fyll i följande uppgifter: