Visa allastudier.se som: Mobil

Datorgrafik för civilingenjörer

Örebro universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (avancerad nivå)
Örebro
7.5 hp
Deltid
Klassrum
Startdatum: Höst 2022 - Örebro

Datorgrafik för civilingenjörer

Den här kursen innehåller teori och praktik för att skapa realistiska bilder. Vi tar upp vanliga tekniker som används för 3D-realtidsgrafik i spel, samt fysikaliskt baserad simulering av material och ljussättning. Dessutom tekniker som används i filmproduktioner, som path tracing och ray tracing. Du kommer att få implementera flera tekniker från grunden, och förhoppningsvis kommer du att se på världen på ett nytt sätt efter kursen, men en djupare förståelse för varför saker och ting ser ut som de gör.

Förkunskaper

Integraler och differentialekvationer, 7,5 hp, Linjär algebra för civilingenjörer, 7,5 hp, Algoritmer, datastrukturer och komplexitet för civilingenjörer, 7,5 hp samt Programvaruutveckling för civilingenjörer, 15 hp. Dessutom krävs Engelska 6/Engelska B.

Örebro universitet

Örebro universitet är ett av Sveriges mest expansiva universitet med cirka 17 000 studenter och 1 260 anställda. Tre kilometer, eller tio minuter på cykel, från centrala Örebro ligger universitetets huvudcampus. Campusområdet är som en egen liten stad - förutom...


Läs mer om Örebro universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Örebro universitet


Recensioner

Det finns inga recensioner för Datorgrafik för civilingenjörer

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön