Visa allastudier.se som: Mobil

Hospitality management

Örebro universitet
Sammanfattning
Program (grundnivå)
Hällefors
180 hp
Heltid
Klassrum
Startdatum: Höst 2020 - Hällefors

Hospitality management

Programmet Hospitality Management har ett tydligt fokus på ledarskap. Hotell- och restaurangbranschen samt hela besöksnäringen utvecklas i en rasande fart och behovet av ledarskap och styrning är stort. Programmet är framtaget i samarbete med ledande branschaktörer med inspel och influenser från internationella managementskolor inom Hospitality. Som student får du djup insikt i ledarskap, företagsekonomi, marknadsföring, service och företagsutveckling kopplat till hotell- och restaurangdrift. I samtliga kurser läggs stor vikt vid hållbarhet, såväl miljömässig som social och ekonomisk. Kurserna varvar praktiska övningar och uppgifter med teoretisk undervisning.Under dina tre år får du arbeta med flera av de mest spännande företagen i branschen. Du tränas i att arbeta med och lösa faktiska företagsutmaningar, utvecklar nya koncept samt skriva affärs- och marknadsplaner. Som student växer du både kunskapsmässigt och som individ när du får använda dina teoretiska kunskaper i skarpt läge.Fokus är att utbilda dig mot chef- och ledarskap, utveckla ditt personliga ledarskap och förmåga att bygga, leda team och organisationer. Du lär dig servicekvalitet och utvecklar praktiska färdigheter.Programmet gästas kontinuerligt av inspirerande branschföreläsare och redan under studietiden skapar du professionella kontakter.Utbildningen leder till en filosofie kandidatexamen och med din breda kunskapsprofil är du väl förberedd inför ett spännande arbetsliv både på den svenska och internationella arbetsmarknaden.

Förkunskaper

Grundläggande behörighet + Matematik 3b / 3c, Samhällskunskap 1b / 1a1 +1a2. Eller: Engelska B, Matematik C, Samhällskunskap A.

Examen & Intyg

Kandidatexamen

Örebro universitet

Örebro universitet

Örebro universitet är ett av Sveriges mest expansiva universitet med cirka 17 000 studenter och 1 260 anställda. Tre kilometer, eller tio minuter på cykel, från centrala Örebro ligger universitetets huvudcampus. Campusområdet är som en egen liten stad - förutom...


Läs mer om Örebro universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Örebro universitet

Recensioner

Det finns inga recensioner för Hospitality management

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: