Visa allastudier.se som: Mobil

Informatik, Professionell och akademisk kommunikation, avancerad nivå

Örebro universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (avancerad nivå)
Örebro
7.5 hp
Heltid
Klassrum
Startdatum: Höst 2022 - Örebro

Informatik, Professionell och akademisk kommunikation, avancerad nivå

Professionell och akademisk kommunikation handlar om att förmedla information till målgrupper som kan ha olika bakgrund och varierande behov av informationen. Kursen är utformad för att hjälpa studenten att utveckla kommunikationsförmågor som krävs för sin framtida karriär på olika arbetsplatser. Vidare omfattar kursen utbildning för att skriva vetenskapliga och professionella rapporter samt metoder för granskning av dessa typer av dokument. Studenterna kommer också att ha möjlighet att öva sina förmågor att kommunicera muntligt till både akademiska och icke-akademiska publik.

Förkunskaper

Informatik med systemvetenskaplig inriktning, grundkurs, 30 hp och 30 hp på fortsättningsnivå i informatik samt 15 hp på kandidatnivå i informatik. Alternativt Företagsekonomi, grundkurs, 30 hp och Företagsekonomi, fortsättningskurs, 30 hp samt 15 hp på kandidatnivå i företagsekonomi eller 30 hp i datateknik på G1N-nivå och 45 hp i datateknik på G1F-nivå. Dessutom krävs Engelska 6/Engelska B.

Örebro universitet

Örebro universitet är ett av Sveriges mest expansiva universitet med cirka 17 000 studenter och 1 260 anställda. Tre kilometer, eller tio minuter på cykel, från centrala Örebro ligger universitetets huvudcampus. Campusområdet är som en egen liten stad - förutom...


Läs mer om Örebro universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Örebro universitet


Recensioner

Det finns inga recensioner för Informatik, Professionell och akademisk kommunikation, avancerad nivå

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön