Sök utbildning 👉
Fristående kurser (grundnivå)

Måltidskunskap och värdskap, Arbetsliv och ledning inom gastronomi

Örebro universitet, i Hällefors
Längd
7.5 hp
Utbildningstakt
Heltid
Nästa startdatum
Höst 2025 se detaljer
Sista ansökan
Sista ansökan: 2025-04-15
Utbildningsform
Klassrum
Längd
7.5 hp
Utbildningstakt
Heltid
Nästa startdatum
Höst 2025 se detaljer
Sista ansökan
Sista ansökan: 2025-04-15
Utbildningsform
Klassrum

Måltidskunskap och värdskap, Arbetsliv och ledning inom gastronomi

I den här kursen får du möjligheten att förklara, analysera och utveckla verksamheter i gastronominäringen utifrån ett personal- och organisationsperspektiv där frågor som jämställdhet, jämlikhet, mångfald, kulturella skillnader, arbetsrätt berörs såväl teoretiskt som praktiskt.Kursen ger dig även en introduktion till ledarskap - att leda dig själv, att leda en grupp och att leda en organisation.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Höst 2025

  • Klassrum
  • Hällefors
  • Sista ansökan: 2025-04-15

Förkunskaper

Grundläggande behörighet.
Örebro universitet

Örebro universitet är ett av Sveriges mest expansiva universitet med cirka 17 000 studenter och 1 260 anställda. Tre kilometer, eller tio minuter på cykel, från centrala Örebro ligger universitetets huvudcampus. Campusområdet är som en egen liten stad - förutom...

Läs mer om Örebro universitet och visa alla utbildningar

Highlights