Visa allastudier.se som: Mobil

Omvårdnadsvetenskap, Evidensbaserad vård och vetenskaplig metod

Örebro universitet
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
Örebro
7.5 hp
Heltid
Startdatum: Vår 2020 - Örebro
Sista ansökan: 2019-10-14

Omvårdnadsvetenskap, Evidensbaserad vård och vetenskaplig metod

Kursen vänder sig till dig med intresse för omvårdnadsvetenskap. Kursen innebär en fördjupning av kunskaper inom forskningsmetodik från kursen Omvårdnadsvetenskap, Förbättringskunskap och vetenskaplig metod, 7,5 högskolepoäng. Vidare ger kursen kunskap om evidensbaserat arbetssätt inom omvårdnad och om implementering av ny kunskap i klinisk verksamhet. Under kursen skriver du en projektplan som förberedelse för ett självständigt arbete på kandidatnivå. Kursen ingår i Sjuksköterskeprogrammet, men riktar sig även till dig som har en äldre sjuksköterskeexamen och vill komplettera din utbildning eller uppdatera dina kunskaper i vetenskaplig metodik.

Förkunskaper

30 högskolepoäng i omvårdnadsvetenskap där Omvårdnadsvetenskap, Förbättringskunskap och vetenskaplig metod, 7,5 högskolepoäng (G1N) ingår.

Örebro universitet

Örebro universitet

Örebro universitet är ett av Sveriges mest expansiva universitet med cirka 17 000 studenter och 1 260 anställda. Tre kilometer, eller tio minuter på cykel, från centrala Örebro ligger universitetets huvudcampus. Campusområdet är som en egen liten stad - förutom...


Läs mer om Örebro universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Örebro universitet


Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön