Visa allastudier.se som: Mobil

Internationell säljare/marknadsförare

Sälj & Marknadshögskolan
Sammanfattning
Yrkeshögskola
Solna
400 yh-poäng
Heltid
Sälj & Marknadshögskolan

Internationell säljare/marknadsförare

Intresserad av försäljning och marknadsföring? Välj YH-utbildningen Internationell säljare/marknadsförare. Efter examen kan du som brinner för försäljning och marknadsföring hitta nya vägar ut på internationella marknader. Framtiden ser ljus ut!

Om internationell säljare/marknadsförare

Den digitala frammarschen har gjort att vi idag har hela världen bara några få knapptryck bort. Både små och stora företag ges utökade möjligheter att skapa affärstillfällen internationellt. Resultatet blir att affärsverksamheter i allt större utsträckning satsar på marknadsföring och försäljning av varor och tjänster på den globala marknaden.

De flesta företagen har börjat inse att det finns viktiga synergier i att kombinera försäljning och marknadsföring, då dessa två områden oftast arbetar med samma målgrupper mot samma mål. En karriär som internationell säljare/marknadsförare innebär att du bemästrar båda kunskapsområdena.

Du kommer i din framtida yrkesroll bland annat arbeta med kvalificerade arbetsuppgifter inom försäljning och marknadsföring med internationellt fokus. Det kan t.ex. handla om att ansvara för planering och genomförande av marknadsförings- och försäljningsinsatser på en global marknad. Kanske vill du jobba med att utforska nya marknader, driva försäljningsprojekt framåt eller vara medskapare i lanseringsprocessen? Oavsett kommer de kunskaper du får att vara applicerbara inom vilken bransch som helst, både i Sverige och internationellt.

Förkunskaper

För att bli antagen till utbildningen krävs att du har grundläggande behörighet för yrkeshögskolestudier samt att du har minst betyget E/3/G i:

  • Engelska 6, 100 p eller motsvarande kunskaper

Sälj & Marknadshögskolan

Sälj & Marknadshögskolan

Sälj & Marknadshögskolan

Sälj & Marknadshögskolan grundades 1996 och är idag en av Sveriges viktigaste aktörer när det gäller högre utbildning i försäljning och marknadsföring. Efter en utbildning hos oss har stora möjligheter till anställning i just den bransch som intresserar dig. Drivna säljare...


Läs mer om Sälj & Marknadshögskolan och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Internationell säljare/marknadsförare
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Sälj & Marknadshögskolan

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Internationell säljare/marknadsförare från Sälj & Marknadshögskolan, fyll i dina uppgifter:

Recensioner

Det finns inga recensioner för Internationell säljare/marknadsförare

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: