Visa allastudier.se som: Mobil
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
San Diego
Engelska
Startdatum: Löpande - San Diego

Business Certificate

Läser du redan på ett svenskt universitet eller högskola är detta programmet för dig. Du läser en termin med tre kurser samt har praktik den fjärde kursen på ett företag. Programmet förbereder dig väl för yrkeslivet och ger dig även en värdefull merit på din CV då du får med dig arbetslivserfarenhet från USA.

Studenterna kan välja mellan kurser i redovisning, finansiering, ledning, marknadsföring, ekonomi samt system i ledning och beslut. Andra affärsrelaterade kurser finns även tillgängliga (dessa kan diskuteras väl på plats med en rådgivare på SDSU). Du väljer fyra kurser i business / termin eller 3 kurser i business plus en praktikplats.

Du kan även skräddarsy certifikat i områden av intresse med klasser i ACCTG, FIN, IDS, MGT, Mktg och ECON eller andra som sagt andra affärsrelaterade kurser.

San Diego State University (SDSU) - Study Abroad

I ett av de mest attraktiva områden i Kalifornien hittar du San Diego State University (SDSU). Universitet har med inspiration av den mexikanska kulturen, visat sig ligga i det bästa av två världar, nämligen nära stranden och storstaden vilket ger...


Läs mer om San Diego State University (SDSU) - Study Abroad och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

San Diego State University (SDSU) - Study Abroad