Visa allastudier.se som: Mobil

Grundutbildning i Barberaryrket

Scandinavia Barbering Academy
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Stockholm
20 veckor
Deltid

Videoreportage

 Grundutbildning i Barberaryrket

Grundutbildning i Barberaryrket

Läs en grundutbildning i Barberaryrket!

Varför ska du välja vår Grundutbildning i Barberaryrket?

Vi har skapat ett unikt träningsprogram som lär dig bemästra hörnstenarna i Barberaryrket. Med hjälp av våra skickliga lärare som har stor kunskap och erfarenhet i Barberaryrket lotsar vi dig in i yrket. Här hos oss kommer du utbildas och växa till en verkligt kompetent och skicklig barberare. Du kommer inte bara bli skicklig i olika grundläggande barberingstekniker, utan du kommer också att få de grundläggande färdigheter som är avgörande för att bli en bra barberare. Dina färdigheter kommer få kunderna att må bra och känna sig nöjda med sig själva när du tagit hand om dem.

Praktik 

Din personlighet är vad som gör dig unik, så är det också med dina blivande kunder och deras frisyrer. Här hos oss kommer du möta vår kundkrets och deras frisyrer. Alla är väldigt unika därför kommer du att hantera likheter och olikheter i hårtyper och människor. Efter kursen, har du möjlighet att praktisera på Afro Söder Barbershop (eller hos någon av våra samarbetspartners, eller eget val av barbershop) det kommer att stärka dina kunskaper inför en framtida karriär. Vi är måna om att följa och stötta dig i din fortsatta resa som barberare.

Kursinnehåll

Eftersom vi använder levande modeller kommer du att öva på olika tekniker och hårtyper samtidigt som du tränar på det sociala mötet, konsultationen och omhändertagandet av kunder.

Din resa i Barberaryrket slutar inte när din praktik är över. Barberaryrket är ett hantverksyrke där du ständigt förkovrar dig och utvecklas, vilket är fantastiskt kul. Vi följer dig i din yrkesresa.

Den här Grundutbildningen i Barberaryrket tar dig från nybörjare till jobbklar på bara 20 veckor.

Kostnader

68750 SEK

Scandinavia Barbering Academy

Välkommen till Scandinavia Barbering Academy!

Vårt mål är att utbilda dig till en av Skandinaviens bästa Barberare. Vi vill hjälpa dig bli en skicklig barberare som bemästrar all barberarteknik, oavsett om du är nybörjare eller aktiv barberare/frisör, vi har utbildningar på alla nivåer. Våra enormt...


Läs mer om Scandinavia Barbering Academy och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Grundutbildning i Barberaryrket
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Scandinavia Barbering Academy

Maria Prästgårdsgata 29
118 52 Stockholm

Recensioner

Det finns inga recensioner för Grundutbildning i Barberaryrket

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Grundutbildning i Barberaryrket från Scandinavia Barbering Academy, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön