Visa allastudier.se som: Mobil

Food & Beverage Management

SHMS-Swiss Hotel Management School
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Montreux
1 år
Heltid
Studiemedelsberättigad

Videoreportage

SHMS - Swiss Hotel Management School

Food & Beverage Management

Studera Food & Beverage Management i Schweiz!

På denna intensiva ett-åriga utbildning i food & beverage management så förbereds du för en framtida internationell karriär som chef för mat & dryck-avdelningar på bland annat 5-stjärniga hotell, lyxkryssningar, eventbolag och högklassiga restauranger.

Ansökan och behörighet

För mer information gällande ansökan och behörighet, besök skolans hemsida.

Teoretiska & praktiska lektioner

Programmet består av en termin akademiska studier i Schweiz följt av 12 månaders betald praktik, s.k. ”Management Training”. De akademiska studierna ger dig all den teoretiska och praktiska kunskap du behöver för att ta en chefsposition inom Food & Beverage Management.

Vi lägger en stor vikt på personlig och professionell utveckling. I kursen ”Personal Development & Leadership” lär du sig studenterna dels att bli en bättre och mer effektiv ledare men också att utveckla sina personliga egenskaper.

SHMS2

Internationell betald praktik

Management Training - tolv månaders internationell betald praktik

Under en Management Training så går du som student bredvid en Food & Beverage chef i 12 månader för att på så vis förbereda dig på att ta en chefsposition efter praktiken. SEG-Swiss Education Group samarbetar med världens främsta hotell och restaurangföretag. Några av företagen som våra studenter gör sin praktik på är:

  • Marriott
  • Hyatt
  • Four Seasons
  • Mosimann's 
  • Dorchester Collection 

Kostnader

Helt CSN-finansierad internationell upplevelse

Under tiden på skolan så ingår mat och boende på SHMS campus i centrala Caux eller centrala Leysin. Eftersom utbildningen är ackrediterad och CSN-berättigad så kan du finansiera hela din vistelse i Schweiz med hjälp av CSNs studiemedel.

Gör en intresseanmälan eller kontakta oss så berättar vi mer om hur du kan finansiera dina studier på ett förmånligt sätt.

All undervisning sker på engelska och campuset är väldigt internationellt med alla världens hörn representerade. Detta innebär att du inte kommer bara få en utbildning i världsklass men även skaffa vänner och knyta kontakter över precis hela världen.

SHMS-Swiss Hotel Management School

HOTELL- OCH EVENT MANAGEMENT PÅ SHMS! Är du intresserad av hotellstudier och events, att ha världen som din arbetsplats och en studietid fylld med upplevelser? Swiss Education Group (SEG) är en av världens främsta utbildare inom hotellstudier och kulinarisk konst....


Läs mer om SHMS-Swiss Hotel Management School och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Food & Beverage Management
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

SHMS-Swiss Hotel Management School

Recensioner

Det finns inga recensioner för Food & Beverage Management

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Food & Beverage Management från SHMS-Swiss Hotel Management School , fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön