After Effects - Animering för sociala medier - Distanskurs i Adobe After Effects CC

Nordic Tech Institute - Utbildningar på distans
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Distans
40-50 timmar
Deltid
4 995 SEK inkl. moms
Distans
Startdatum: Du väljer startdatum - Distans
 Adobe After Effects: Animering för Sociala Medier

After Effects - Animering för sociala medier - Distanskurs i Adobe After Effects CC

Gå en onlinekurs inom Adobe After Effects!

Tanken bakom grundkursen i After Effects är att du inte ska behöva lära dig allt i programmet för att kunna skapa schyssta animerade filmer. Vi lägger helt enkelt fokus på det som ger mest värde för dig och som gör att dina filmer ser bra ut, engagerar tittaren och driver resultat. 

Inriktningen är att skapa filmer för sociala medier. Men med kunskapen du får kan du lika väl använda teknikerna för att göra längre explainerfilmer och animeringar för webbplatser.

Kursen består av inledande teoretisk kunskap för att snabbt övergå till många praktiska moment, tutorials och egna övningar som finslipar dina animeringsfärdigheter.

Varför välja Nordic Tech Institute - Utbildningar på distans?

Distansutbildningar

Kombinera arbete

med studier

Bli certifierad

Kursinnehåll

I kursen går vi grundligt igenom följande områden:

Strategiskt tänk: filmproduktion
Formatlära: vad fungerar bäst?
Vyer i After Effects
Animeringstekniker
Produktion av storyboard
Produktion av animerad film
Skapa vektorgrafik
Motion Blur - rörelseoskärpa
Track Matte - maskeringsteknik
Easy Ease - mjuka rörelser
Trim Paths - linjeanimering
Expressions - uttryck för animering
Lumetri color - färgjusteringar i film
Hantering av ljud och musik
Export av filmer i Media Encoder
Distribution på sociala medier
Sätta mätbara mål på sociala medier

Målgrupp

Kursen är för dig som har lite eller ingen erfarenhet alls av After Effects och vill kunna skapa professionella animerade filmer efter genomförd kurs. Nedan listar vi några av de som brukar gå vår kurs. Känner du att du inte passar in nedan så betyder det inte att kursen inte är för dig. Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer om hur kursen kan passa din situation.

För dig som är ansvarig för företagets sociala medier och vill skapa rörligt innehåll som engagerar.
Siffror visar att sociala medier lyfter fram innehåll som är rörligt och relevant före bilder. Kursen är alltså perfekt för dig som vill komma ifrån att enbart kommunicera i statiska bilder och börja lägga upp rörligt material. Redan ett par timmar in kommer din teknik att vara tillräcklig för att börja skapa animerade filmer på en godkänd nivå. Ge det kursen ut så uppnår du en professionell nivå.

Eller...

För dig som jobbar med grafisk design och vill kunna erbjuda animerade filmer som en tjänst.
Rörligt innehåll på webben växer för varje år. Vi ser att många som jobbar med design vill kunna erbjuda animerade filmer som en tjänst mot sina kunder. Vi vet också att tiden för att lära sig nya saker ofta är begränsad. Därför är utbildningen utformad så att du verkligen lär dig det som är nödvändigt för att kunna erbjuda dina kunder en schysst produktion.

Eller...

För dig som jobbar med film men inte har animeringskunskaper i After Effects
Jobbar du med filmproduktion och har fördjupade kunskaper i kanske Premiere Pro men inte i After Effects? Komplettera dina färdigheter med enkla animeringstekniker som höjer nivån på dina filmer. Kombinationen av att kunna filma med kamera på högre nivå och få in animerade element i filmen är något som är eftertraktat på marknaden.

Kursledare

Ramtin har 7 års erfarenhet inom design och animering. Han har utbildat på Medieinstitutet i Göteborg med inriktning mot webbkommunikation samt filmproduktion inom sociala medier. Driver idag byrån Republiken som är specialiserade inom webbutveckling och digital marknadsföring.

Kostnader

Kursen i Adobe After Effects kostar 4 995 kr inkl. moms och du har sedan obegränsad tillgång till kursen för alltid!

Du kan betala kursen med Klarna, Swish och faktura. 

Vi erbjuder dessutom räntefri delbetalning i samarbete med Klarna. 

Efter utbildningen

Du kommer att kunna skapa professionella animerade filmer i After Effects för främst Facebook, Instagram och LinkedIn. Men med teknikerna du lär dig kommer du också att kunna skapa explainerfilmer och animeringar för webben. 

Det som kursen gör bra är att den ger dig ett strategiskt tänk i kombination med produktion så att du kan skapa professionella filmer som ger faktiska resultat. Du lär dig alltså att sätta relevanta nyckeltal för filmerna som du skapar för att dra slutsatser om dina kampanjer på sociala medier är lyckade eller inte.

Vad kan jag jobba med efter kursen?

I och med att rörlig produktion online växer varje år, så ökar även efterfrågan på personer som har kompetens inom området. Allra främst gäller det inom sociala medier. Med den här kursen går du från nybörjare till att börja producera animerade filmer på en professionell nivå.

Några vanliga jobbtitlar som du kan få efter avklarad utbildning är:
Digital Content Designer
Social Video Producer
Social Media Producer
Webbkommunikatör Sociala Medier
Animation Artist

Nordic Tech Institute - Utbildningar på distans

Yrkesutbildningar i digital marknadsföring som leder till Jobb

Nordic Tech Institute är marknadsledande på kurser inom digital marknadsföring. Kurserna är alltid helt på distans.  Idag kan du gå kurser inom: Digital Marknadsföring Marknadsföring i sociala medier Sökmotormarknadsföring (och Google Ads) Displaymarknadsföring och programmatisk annonsering Alla kurser fokuserar på...


Läs mer om Nordic Tech Institute - Utbildningar på distans och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om After Effects - Animering för sociala medier - Distanskurs i Adobe After Effects CC
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Hitta till utbildaren

Nordic Tech Institute - Utbildningar på distans

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 4 recensioner

Maria Narevik, Varbergs Kommun

Kursen innehöll tydligt upplägg med pedagogiska moment som förklarade allt steg för steg. Innan trodde jag att After Effects skulle vara alldeles för svårt att lära sig. Tack vare denna kurs kunde jag genomföra den helt efter mitt tempo och tidsram. Nu kan äntligen jag skapa högkvalitativa animeringar som underlättar min vardag som kommunikatör ...

Visa hela
Josefin, IST Sverige

Innan kursen hade jag bara öppnat After Effects och klickat runt på måfå - nu kan jag enkelt skapa korta filmer och animera illustrationer. Jag gillar verkligen att man kunde titta på instruktionerna om och om igen för att testa saker och fick med mig smidiga arbetssätt. Det jag lärde mig på kursen var direkt applicerbart på mitt arbete och min ...

Visa hela
Emelie Söderström

Jag tycker att kursen har varit bra. Jag har aldrig riktigt orkat sätta mig in i After Effects tidigare för att det har känts så stort och avskräckande, så tyckte det var väldigt skönt med en kurs som började från grunden och tydligt och pedagogiskt visade de olika teknikerna och tog en framåt med övningar och exempel. Jättekul! Känns bra nu att...

Visa hela
Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 4 recensioner
Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen After Effects - Animering för sociala medier - Distanskurs i Adobe After Effects CC från Nordic Tech Institute - Utbildningar på distans, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön