Visa allastudier.se som: Mobil

Fermentering – laga mat med jäst, mögel och bakterier Kursen fullltecknad. Vill du stå på reservplats? Kontakta oss!

Skurups folkhögskola
Sammanfattning
Folkhögskola
Skurup
5 dagar
Heltid

Fermentering – laga mat med jäst, mögel och bakterier Kursen fullltecknad. Vill du stå på reservplats? Kontakta oss!

Fermentering är ett urgammalt sätt att konservera mat och skapa unika smaker och texturer med hjälp av goda mikroorganismer. Bröd, vin, mögelost och surkål är exempel på mat som framställs med hjälp av jäst, mögelsvampar och bakterier. 

Skurups folkhögskola

Engagemang, kreativitet och gemenskap genomsyrar skolans utbildningar. Skolan vill med dessa värdeord stärka delaktighet och demokrati, genom att med ett livsvitt lärande inkludera deltagare i samhället samt med bredd och djup ge yrkeskunskap inom journalistik, film, skönlitterärt skrivande och musik....


Läs mer om Skurups folkhögskola och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Skurups folkhögskola

Recensioner

Det finns inga recensioner för Fermentering – laga mat med jäst, mögel och bakterier Kursen fullltecknad. Vill du stå på reservplats? Kontakta oss!

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön