Visa allastudier.se som: Mobil

Naturvetenskaplig bastermin - garantiplats kandidatprogram inom livsmedelsvetenskap (möjliggör för vidare studier till agronom)

SLU (Sveriges lantbruksuniversitet)
Sammanfattning
Högskola / Universitet
Uppsala
20 veckor
Heltid
Klassrum
Startdatum: Vår 2021 - Uppsala

Naturvetenskaplig bastermin - garantiplats kandidatprogram inom livsmedelsvetenskap (möjliggör för vidare studier till agronom)

Basterminen är en behörighetsgivande utbildning som inte påverkar ditt meritvärde från gymnasiet. Basterminen ger heller inte högskolepoäng och kan inte ingå i en akademisk examen.Basterminen syftar till att ge särskild behörighet i naturvetenskapliga ämnen som krävs för NJ-fakultetens utbildningsprogram samt för kandidatprogrammet i husdjursvetenskap. Efter genomgången kurs skall studenten ha tillägnat sig det naturvetenskapliga språket och inhämtat grundläggande begrepp och samband inom biologi, fysik, kemi och matematik. Vidare skall studenten ha en förståelse för ämnenas plats i helheten, fått träning i litteratursökning, kommunikation och samarbete.

Förkunskaper

Förutom grundläggande högskolebehörighet krävs särskild behörighet i följande ämnen: - Naturkunskap B- Matematik Celler motsvarandealternativtNaturkunskap 2Matematik 3b alternativt Matematik 3celler motsvarande.

SLU (Sveriges lantbruksuniversitet)

SLU:s kunskap är på många sätt så nära livet. Vi arbetar med förutsättningarna för liv, livsbetingelserna för människor, djur och natur samt hur vi bäst förvaltar allas våra gemensamma naturresurser idag och i framtiden. Vår huvuduppgift är att genom högkvalitativ...


Läs mer om SLU (Sveriges lantbruksuniversitet) och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

SLU (Sveriges lantbruksuniversitet)


Recensioner

Det finns inga recensioner för Naturvetenskaplig bastermin - garantiplats kandidatprogram inom livsmedelsvetenskap (möjliggör för vidare studier till agronom)

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: