Visa allastudier.se som: Mobil

Frisörutbildning med jobbgaranti, Södertäljes frisörskola

Vill du bli en skicklig och professionell frisör som blir eftertraktad på arbetsmarknaden? Då är Södertäljes Frisörskola rätt val för dig. Få en kreativ och modern utbildning som möter branschens krav. Södertäljes Frisörskola är godkänd av Sveriges Frisörföretagare och Handelsanställdas förbund. Det ger dig bland annat möjlighet att avlägga yrkesprov och få ditt yrkesbevis.

TUFF OCH ROLIG UTBILDNING
Utbildningen är för dig som vill satsa på en proffersionell yrkeskarriär som frisör. För att klara av att fullfölja utbildningen så måste du vara berdedd på en period av studier som är krävande men samtildigt rolig. Utbildningen riktar sig till elever som är intresserade av avlägga fullständigt gesällprov inom ca 3 år enligt avtal mellan Sveriges Frisörföretagare och Handelsanställdas förbund.
Alla utbildare på Södertäljes Frisörskola har som fokus och mål att studenterna efter utbildningen ska kunna utföra alla grundläggande frisörkunskaper som gör att studenten blir attraktiv på arbetsmarknaden och för att vid senare tillfälle få ett gesällbrev.

UNDERVISNINGEN UTGÅR FRÅN PIVOT POINTS UTBILDNINGSSYSTEM MYCKET VÄLRENOMMERADE INOM FRISÖRUTBILDNING
När du är klar så står du där med ditt gesällprov i handen som bevisar att du är en riktig frisör och att dina chanser att bli anställningbar har ökat enormt.

GRUNDUTBILDNINGEN
Grundutbildningen är förlagd under två terminer, intensivt med både praktisk och teoretiska ämnen och kundmottagning. I vår utbildning ingår 1224 timmars praktik och 276 timmars teoriundervisning i egna lokaler, totalt 1500 timmar. Utbildningen är upplagd på totalt ca 43 veckor.

VAD ÄR GESÄLLPROV?
Gesällbrevet är branschens yrkesbevis som visar att du har utbildat dig och avlagt branschens behörighetsprov gesällprovet. Gesällprovet består av grundläggande moment i frisöryrket som följer aktuellt mode/tekniker.
Delprovet är en del av gesällprovet som görs under/efter grundutbildning nivå 1, delprovet ska vara godkänt innan färdigutbildning mot gesällprovet kan påbörjas.När du fått ditt gesällbrev är du behörig frisör och har rätt till full lön enligt branschens kollektivavtal.

Visa alla utbildningar med Södertäljes Frisörskola

Utbildningar

Yrkesutbildning
Hälsa / Friskvård Utbildningsform Längd Ort
Stylistkurs Klassrum Södertälje
Skönhet
Frisör
Frisörutbildning Klassrum Södertälje
Herrfrisering, Håruppsättning och Hårfärgning Klassrum Södertälje

Hitta till utbildaren

Södertäljes Frisörskola

Klockarvägen 114
151 56 Södertälje


Recensioner

Det finns inga recensioner för Södertäljes Frisörskola

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön