Visa allastudier.se som: Mobil
stensunds folkhögskola

Stensunds Folkhögskola är inte bara en skola, det är även en plats att växa på! Stensunds Folkhögskola är ett "växthus för människor" där funderande, tjärdoftande, debatterande, sprattlande, skrattande människor möts och hjälper varandra att växa.

Välj om du vill bo på skolans internat vid havet

Du finner Stensunds Folkhögskola vid havet, 7 mil söder om Stockholm i Trosa skärgård. Många studerande väljer att bo på skolans internat som har plats för 95 personer. Andra studerande bor hemma och pendlar varje dag till Stensund. Verksamheten vid Stensund är känd för arbetet mot droger och Stensund är helt alkoholfritt, eftersom droger av alla slag hindrar oss från att växa.

En mängd med fritidsaktiviteter

Skolans läge och lokalernas utformning ger stora möjligheter till idrott, friluftsliv och friskvård. Här finns möjligheter att använda gym, långfärdsskridskor och klättervägg.

Stensunds Folkhögskola har Svenska Frisksportförbundet som huvudman, det är en politiskt och religiöst obunden organisation med cirka 8 000 medlemmar organiserade i 75 klubbar runt om i landet.


Visa alla utbildningar med Stensunds folkhögskola

Utbildningar

Videoreportage

"Jag har vuxit genom att välja den här skolan". Det menar en av studenterna du får träffa i filmen från Stensunds folkhögskola. De tar dig med på internatet och runt på skolan. De berättar också om sina liv och hur det kom sig att de valde studier på Stensunds folkhögskola. Titta på filmen och låt dig inspireras av två intressanta livsöden!

   

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Stensunds folkhögskola
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Stensunds folkhögskola

Stensunds folkhögskola
619 91 Trosa

Tel: 0156-532 00
www.stensund.se

Gör en intresseanmälan

För att få mer information från Stensunds folkhögskola, fyll i följande uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön