Serveringskurs
Stockholm BarAkademiServeringskurs
Serveringskursen kan tas som påbyggnads utbildning på bartenderutbildningen eller för sig om du vill lära dig servering.
Om Serveringskursen
Lär dig konsten att servera! Det är en stor skillnad mellan att bära ut tallrikar och att vara en duktig servitör/servitris. Vi lär dig yrket från grunden. Under kursen så kommer du att få lära dig allt från att ta emot bokningar, gästbemötande, dukning, servering, dekantering, tranchering, flambering, fatservering, hur man dukar för buffé och för bröllop.
Du kommer att lära dig om vikten av merförsäljning och hur man förvaltar stamgäster. Vilka glas man bör man använda för olika viner. I tre dagar varvar vi teori och praktiska moment som kommer att utveckla dig inom restaurangbranschen.
Kursen leds av: Tomas Holm som b.la. är vice ordförande i Sommelierföreningen, håller vinprovningar och vinutbildningar hos oss och skriver om vin i olika tidningar. Han har mångårig erfarenhet som servitör och hovmästare från ställen som Berns och Café Opera m.fl.
Tider:
Lö-sö: kl. 10,00-16,00
Må: kl. 17,00-21,00
Plats: Stockholm BarAkademi, Styrmansgatan 15 (ett kvarter upp från Strandvägen)
Inkluderar: Inbunden serveringsbok, fika och middag en av dagarna (den dag vi tränar tranchering).
Stockholm BarAkademi
Du får först lära dig bartenderyrkets grunder, där behandlas ämnen som bar utrustningen, glas, is, fruktskärning och hygien. Vi lär ut 130 stycken både klassiska och trendiga drinkar. Du lär dig hur man organiserar och planerar ditt arbete och blir...
Gör en intresseanmälan
Hitta till utbildaren
Stockholm BarAkademi
Det finns inga recensioner för Serveringskurs
För att få mer information om utbildningen Serveringskurs från Stockholm BarAkademi, fyll i dina uppgifter:
Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?
Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.