Avancerad koreanska II

Stockholms universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (avancerad nivå)
Stockholm
7.5 hp
Deltid
Klassrum
Startdatum: Vår 2023 - Stockholm

Avancerad koreanska II

Kursen förbereder studenten för ett akademiskt arbete vid ett lärosäte eller vid myndigheter och företag. Den syftar till att förbättra studentens färdigheter i tal och skrift, särskilt avseende deltagande i seminarier och konferenser relaterade till Korea. Kursen syftar också till att förbättra studentens förmåga att använda akademisk koreanska för sammanställande av forskningsresultat samt presentationer och diskussioner. Kursen tränar studenten att kommunicera i tal såväl som skrift för vetenskapligt arbete eller annan yrkesverksamhet genom att använda koreanskt källmaterial.

Förkunskaper

Kandidatexamen i Asiens språk och kulturer, eller motsvarande, inklusive ett examensarbete omfattande 15 hp i koreanska. Engelska 6.

Stockholms universitet

Stockholms universitet

En utbildning från Stockholms universitet är en merit som skapar goda förutsättningar för arbete och karriär, både nationellt och internationellt. Du kan välja bland över 200 program och 1900 fristående kurser inom humaniora, juridik, lärarutbildning, naturvetenskap, samhällsvetenskap och språk. Vid...


Läs mer om Stockholms universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Stockholms universitet


Recensioner

Det finns inga recensioner för Avancerad koreanska II

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön