Visa allastudier.se som: Mobil

Upplev världen med STS Au Pair! Ta chansen att jobba som au pair, studera och resa runt i USA, Nya Zeeland och England. Boka gärna ett gratis onlinemöte med oss så berättar vi mer.

5 anledningar att bli au pair utomlands

  • Du får både utlandserfarenhet och arbetslivserfarenhet på samma gång, vilket gör att ditt CV kommer sticka ut när du söker jobb senare i livet
  • Du förbättrar ditt självförtroende och blir mer självständig när du är i en ny miljö, något som inte bara blir en fin merit till ditt CV, utan även får dig att växa som person
  • Du får nya vänner, ofta från många olika länder, och au pair-vännerna blir sådana som du delar helt oförglömliga minnen med
  • Du kommer in i ett annat språk på ett helt nytt sätt jämfört med när du läst det i skolan
  • Du får chansen att på riktigt känna hur det är att leva och bo i ett annat land i och med att du blir en del av din värdfamilj

Au pair – världens roligaste jobb
När du jobbar som au pair utomlands bor du hemma hos en familj och ditt huvudsakliga jobb är att ta hand om familjens barn. Dina arbetsuppgifter varierar och kan vara allt från att köra barnen till skolan, tillaga lättare måltider, läsa läxor och göra lättare hushållsarbete. Det är också vanligt att man träffar andra au pairer och gör saker tillsammans. Våra värdfamiljer är självklart noga utvalda för att du ska få en bra au pair-tid.

Veckoersättning och ledig tid
Au pair-jobbet är både givande och ansvarsfullt. Du spelar en viktig roll i familjen och får självklart lön och andra förmåner. Det vanligaste är att mat och husrum ingår och att din veckoersättning kan gå till nöjen och kanske resor. I au pair-programmet ingår även ledig tid, något som många använder till att resa och se mer av värdlandet.

Möjlighet att studera
Om du är au pair i USA är det obligatoriskt att studera en kurs på ett amerikanskt college. Du väljer själv vad du vill plugga och får ett studiebidrag från din värdfamilj. Även i våra andra au pair-länder har du möjlighet att studera, vi hjälper dig gärna hitta passande alternativ. Du kanske vill passa på att läsa en språkkurs?

STS Au Pair i fem länder
Med oss på STS kan du jobba som au pair i fem olika länder. Låt din nyfikenhet på ett visst land, ett särskilt språk eller viss kultur styra vart du åker. Vi hjälper dig hitta något som passar det du drömmer om att få uppleva.

  • USA
  • England
  • Nya Zeeland
  • Frankrike
  • Spanien

STS hjälper dig hela vägen
Vi på STS har jobbat med kulturella utbyten som au pair-program länge och vi är ditt stöd och ditt bollplank under hela processen. Vi hjälper dig med ansökningshandlingar, stöttar dig i matchning för att hitta rätt värdfamilj och vägleder dig genom alla förberedelser. Välkommen att ge dig ut på ditt livs äventyr tillsammans med oss!

Visa alla utbildningar med STS Au Pair

Utbildningar

Kurser
Språkresa / Volontär / Aupair
Aupair Utbildningsform Längd Ort
STS Au Pair i England Klassrum Storbritannien
STS Au Pair i Nya Zeeland Klassrum Nya Zeeland
STS Au Pair i USA Klassrum USA

Visa alla

Hitta till utbildaren

STS Au Pair

Kyrkogatan 48
41108 Göteborg

Recensioner

Det finns inga recensioner för STS Au Pair

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön