Visa allastudier.se som: Mobil

Studera i England med STS Study Abroad

STS Study Abroad
Sammanfattning
Högskola / Universitet
London
Startdatum: Löpande - London

Studera i England med STS Study Abroad

Studera vid BPP University
Det brittiska utbildningssystemet har ett gott rykte över hela världen. Att studera med STS Study Abroad på BPP University i London är därför ett utmärkt val för dig som vill göra en bra investering i din framtida karriär. BPP University är en skola med tydlig businessprofil och en ambitiös och inspirerande studiemiljö. På BPP University kan du bland annat studera:
Business Management
Juridik

Studera vid London College of Fashion
Studera mode på den prestigefulla skolan London College of Fashion, mitt i världens modemetropol. Du gör dig eftertraktad på arbetsmarknaden, knyter värdefulla kontakter och får en direktbiljett in i modebranschen. På London College of Fashion kan du bland annat studera:
Fashion Media and Communication
Fashion Business

Vad är en Bachelor’s Degree?
En Bachelor’s Degree motsvarar vanligtvis en svensk kandidatexamen. Du uppnår generellt denna examen efter totalt tre års studier. På BPP University kan du även ta en Master’s Degree. Det är en examen på mer avancerad nivå, som kräver att du har vissa förkunskaper. Läs mer om det på STS Study Abroads hemsida.

Boka en kostnadsfri studierådgivning med STS Study Abroads erfarna coacher så hjälper vi dig att komma igång. Vi hjälper dig att reda ut alla begrepp och hittar den utbildning som passar dig bäst. Du får dessutom guidning i allt från CSN och boende till visum och stipendier.

CSN-berättigade utbildningar
STS Study Abroads utbildningar är CSN-berättigade, det innebär att du kan söka studiemedel för dina utlandsstudier.

Våra unika studiepaket
Vi på STS Study Abroad har lång erfarenhet av studier utomlands och vill gärna dela med oss av vår expertkunskap till dig. Vi hjälper dig, steg för steg, genom hela ansökningsprocessen. För oss är det också viktigt att du känner dig trygg under hela studietiden. På flera av STS Study Abroads skolor ingår boende första terminen och STS-personal på plats, så du kan fokusera på det som är roligt under dina studier.

Vi ser fram emot att hjälpa dig ta första steget till ditt livs största äventyr!

Förkunskaper

Allmän behörighet för högskolestudier. Avklarad STS Study Abroad-intervju. Lägst betyg VG/C i engelska A/steg 5 eller B/steg 6.

STS Study Abroad

STS Study Abroad

Utlandsstudier med STS Study Abroad – ditt livs bästa beslut Vi på STS Study Abroad erbjuder unika utbildningspaket på populära college, universitet och privata skolor i USA, Australien, Nya Zeeland, England och Italien. Vi kan hjälpa dig hitta din drömutbildning inom ett...


Läs mer om STS Study Abroad och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

STS Study Abroad