Visa allastudier.se som: Mobil

Studera i USA med STS Study Abroad

STS Study Abroad
Sammanfattning
Högskola / Universitet
USA
Startdatum: Löpande - USA

Studera i USA med STS Study Abroad

Drömmen om att studera i USA
Har du någon gång drömt om en examen från ett college eller universitet i USA? Låt drömmen bli verklighet och var den som får kasta din hatt i luften under graduation! Vi på STS Study Abroad kan hjälpa dig att nå din dröm och erbjuder flera prestigefulle skolor runt om i USA.

Vad är en Bachelor’s Degree?
En Bachelor’s Degree motsvarar vanligtvis en svensk kandidatexamen. I Sverige uppnår man för det mesta denna examen efter tre års studier, medan det i USA oftast tar fyra år att ta en Bachelor’s Degree. På en del skolor som STS Study Abroad samarbetar med har du möjlighet att ta en amerikansk Bachelor’s Degree på bara tre år, vilket är en fantastik möjlighet. Läs mer om det på STS Study Abroads hemsida.

Vad kan jag studera?
När du ansöker till ett Bachelorprogram i USA väljer du vanligtvis ett huvudämne. Utöver detta kan du ofta också läsa tillvalskurser inom andra ämnen. Vad som finns att välja bland beror på vilken skola du vill gå på.

Här kan du studera i USA med STS Study Abroad
Berkley College, New York
California State University, Monterey Bay
Fisher College, Boston
Hawaii Pacific University, Honolulu
Keiser University, Palm Beach
San Diego State University, San Diego
Santa Barbara City College, Santa Barbara
Snow College, Utah

Läs mer om de olika skolorna och vilka alternativ de erbjuder på STS Study Abroads hemsida. Där kan du också boka en kostnadsfri studierådgivning och få hjälp att hitta en utbildning som passar dina mål.

CSN-berättigade utbildningar
STS Study Abroads utbildningar är CSN-berättigade, det innebär att du kan söka studiemedel för dina utlandsstudier.

Våra unika studiepaket
Vi på STS Study Abroad har lång erfarenhet av studier utomlands och vill gärna dela med oss av vår expertkunskap till dig. Vi hjälper dig, steg för steg, genom hela ansökningsprocessen. För oss är det också viktigt att du känner dig trygg under hela studietiden. På flera av STS Study Abroads skolor ingår boende första terminen och STS-personal på plats, så du kan fokusera på det som är roligt under dina studier.

Vi ser fram emot att hjälpa dig ta första steget till ditt livs största äventyr!

Förkunskaper

Allmän behörighet för högskolestudier. Avklarad STS Study Abroad-intervju. Lägst betyg VG/C i engelska A/steg 5 eller B/steg 6. Ibland vissa krav på GPA, se STS Study Abroads hemsida.

STS Study Abroad

STS Study Abroad

Utlandsstudier med STS Study Abroad – ditt livs bästa beslut Vi på STS Study Abroad erbjuder unika utbildningspaket på populära college, universitet och privata skolor i USA, Australien, Nya Zeeland, England och Italien. Vi kan hjälpa dig hitta din drömutbildning inom ett...


Läs mer om STS Study Abroad och visa alla utbildningar