Visa allastudier.se som: Mobil

International Business 100% på Engelska i Madrid, Spanien

Study for a Better Future
Sammanfattning
Högskola / Universitet
Madrid
Startdatum: Löpande - Madrid

International Business 100% på Engelska i Madrid, Spanien

Internationell Business 100% på Engelska i Madrid, Spanien

Att studera international business och ekonomi i utlandet ger dig ovärderliga kunskaper och egenskaper som är högt eftertraktade på arbetsmarknaden! Att dessutom studera i en huvudstad ger dig möjligheten att skapa det kontaktnät som behövs för att lyckas på dagens internationella marknad. Det är heller inte krångligare än att ansöka för studier hemma i Skandinavien. När du går genom oss får du stöd och råd steg för steg, till den dagen du sitter på din första föreläsning HELT kostnadsfritt. Du betalar endast universitetsavgifterna.

Vi på Study for a better future tillsammans med universitetet hjälper även till att vägleda med den byråkratiska delen, lagstadga dina betyg och intyg, skaffa spanskt personnummer, bankkonto, bostad och allt annat du kan komma att behöva hjälp med i ett nytt, främmande land.

Studera i Spanien - för dig som är sugen på ett äventyr!

Förutom 300 dagars sol, trevliga människor och underbar kultur i huvudstaden, erbjuds du studieplats på ett universitet som tillhör ett internationellt universitetsnätverk, med mer än 66 olika universitet världen över och med ca 675 000 studenter.

Under din studietid kommer du ha möjligheten att ordna utbyten inom nätverket som inkluderar skolor i Nord- och Sydamerika, Europa, Asien, Nordafrika och länder i Mellanöstern. 

Universitetet i Madrid har ett toppmodernt campus med över 16 000 studenter, där finns många olika alternativ för den som är intresserad av att idrotta under sin studietid, och studentlivet bjuder på upplevelser som du sent kommer glömma. 

Internationell Business 100% på Engelska i Madrid, Spanien

Du kommer kunna kombinera dina intressen med personlig och professionell utveckling. Från dag ett kommer du som student att vara i kontakt med prestigefyllda företag och lärare som kommer ge dig nycklar till professionell kompetens genom ansträngning, uthållighet och planering. 

Förkunskaper

Du kan söka redan ett år i förväg för att reservera din plats för nästkommande åt, detta gör det även möjligt att skapa en preliminär ansökan efter andra året på gymnasiet. Preliminär anmälan utgår från att du upprätthåller ungefär samma betyg under den sista terminen. Skulle ditt betyg sjunka nämnvärt får du pengarna tillbaka.

Engelsk version av slutbetyget eller samlat betygsdokument från första och andra året på gymnasiet.
Kopia på pass
Du behöver endast ovanstående dokument för att skapa en ansökan till utbildningen!

Study for a Better Future

Study for a better future - för dig som vill studera utomlands

Study for a better future erbjuder internationella universitetsutbildningar på engelska, runt om i Europa. Deras ambition är att minimera kostnaderna för studenten och hjälpa dig hitta den utbildning som passar just dig bäst. Study for a better futures tjänster är kostnadsfria och...


Läs mer om Study for a Better Future och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om International Business 100% på Engelska i Madrid, Spanien
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Gör en intresseanmälan

För att beställa information om International Business 100% på Engelska i Madrid, Spanien, fyll i följande uppgifter: