Visa allastudier.se som: Mobil

Vård och omsorg

Sundsgårdens folkhögskola
Sammanfattning
Folkhögskola
Helsingborg
2 år
Heltid

Vård och omsorg

Om du har funderat på att någon gång arbeta med människor inom vård och omsorg är detta utbildningen för dig. Vård och omsorg på sundsgården är ett yrkesprogram som efter avslutad utbildning ger de kunskaper som behövs för att arbeta inom hälsovård, sjukvård och socialtjänst. Utbildningen ger dig kunskaper och färdigheter i vård, omvårdnad och omsorg, hälsa, ohälsa och funktionsnedsättning och utvecklar din förmåga att bemöta människor på ett yrkesmässigt sätt.Utbildningen kommer också ge dig färdigheter att utöva de arbetsuppgifter som förekommer inom vård och omsorg, såsom stöd och hjälp med personlig vård, medicintekniska uppgifter, hushållsarbete, administrativa, sociala och socialpedagogiska uppgifter. Utbildningen varvas med teori och arbetsplatsförlagt lärande, där du får möjlighet att utveckla dina yrkeskunskaper, yrkesidentitet, och får dig att reflektera över kommande yrkeskultur/gemenskap på en arbetsplats. Utbildningen är uppdelad i programgemensamma ämnen och valbar programfördjupning.

Förkunskaper

Du har kunskaper i svenska motsvarande grundskolan årskurs 9Du har goda kunskaper i svenska. Övriga språkkunskaper är meriterande.Behöriga sökande kallas till antagningsintervju.

Sundsgårdens folkhögskola

Det är din tid nu. Här får du växa, utmanas och inspireras för framtida studier, för arbete, för din passion och för samhällsengagemang. Sundsgårdens folkhögskola är en mötesplats som skapar sammanhållning och respekt mellan människor, oavsett bakgrund, erfarenhet, åsikter eller...


Läs mer om Sundsgårdens folkhögskola och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Sundsgårdens folkhögskola


Recensioner

Det finns inga recensioner för Vård och omsorg

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön