Visa allastudier.se som: Mobil

Instruktörsutbildning i Mindfulness – Mindfulnessbaserad Stressreduktion, MBSR

Sverigehälsan
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Malmö, Stockholm
Kommande starter
Malmö
2019-11-28 
Stockholm
2020-02-13 
Sverigehälsan

Instruktörsutbildning i Mindfulness – Mindfulnessbaserad Stressreduktion, MBSR

Instruktör i mindfulness

Steg 1 i den Certifierade lärarutbildningen i MBSR enligt Center For Mindfulness. Den här certifierade lärarutbildningen i mindfulness vänder sig till dig som vill lära ut och instruera andra både individuellt och i grupp. Mindfulness är ett bra verktyg för att lära människor att hantera oro, ångest och smärta samt att förhålla dig till dina tankar och känslor. Som instruktör i mindfulness får du en grund som du kan använda oavsett vilket yrkesområde du än kommer ifrån.

Utbildningen är både praktisk och teoretisk och ger både kunskap i din egen träning och att lära ut. Kursen är utspridd på sex utbildningstillfällen.

Målgrupp

Deltagarna på kursen kommer från många olika yrkesgrupper – bland annat läkare, sjuksköterskor, präster, hr-personal och behandlare. Visas går kursen för sin egen personliga utveckling och andra för att använda i sin yrkesroll.

Upplägg och innehåll

Vi träffas under 6 heldagar, varav en dag kommer att vara i tystnad. Programmet är innehåller bland annat mindfulnessmeditationer, kropps­scanning och mindful yoga samt reflektioner i grupp. Mellan varje utbildningstillfälle får du träningsuppgifter, både så kallade formella övningar och vardagsträning som följs upp vid nästa tillfälle.

Sverigehälsan

Sverigehälsan

Sverigehälsan - landets ledande utbildningar inom hälsa och personlig utveckling Utveckling börjar ofta med ett litet steg framåt. Med detta väcks lusten att växa, att finna kunskap, inspiration och glädje. Det är vår förhoppning att du bland våra utbildningar och...


Läs mer om Sverigehälsan och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Instruktörsutbildning i Mindfulness – Mindfulnessbaserad Stressreduktion, MBSR
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

SverigehälsanGör en intresseanmälan

För att beställa information om Instruktörsutbildning i Mindfulness – Mindfulnessbaserad Stressreduktion, MBSR, fyll i följande uppgifter: