Visa allastudier.se som: Mobil
Sammanfattning
Högskola / Universitet
Australien
Startdatum: Löpande - Australien

Australien Adventure

Lär dig att dyka, surfa eller läs en kurs i engelska. Valet är ditt! Denna äventyrsresa bjuder också på exotiska stränder, storstadsliv, jeepsafari och trekking. En gruppresa med fokus på aktiviteter, frihet och exotiska upplevelser!

Uppehållet böjar i vackra Brisbane innan ni tar er vidare till de fantastiska stränderna vid Noosa Bay med massor av sol, vatten och värme innan turen går vidare till världens största sandö, Fraser Island. Härefter reser ni till SurfersParadise, en storstad precis bredvid en underbar strand och hav med alla möjligheter att surfa, shoppa och uppleva stadslivet. Resan fortsätter till det charmiga Byron Bay. Här bjuds det på unika upplevelser med allt från yoga, surfing, dykning och havskajak till morgonvandring till den berömda fyren. 

Här kan du ta en engelskkurs, surflektioner eller dykarcertifikat och alla andra saker som står överst på din önskelista. Staden är väldigt mysig med många caféer och restauranger och ni bor tillsammans på ett trevligt hostel med pool.

Resan slutar i Australiens dynamiska metropol: Sydney. Här väntar ett otal av sightseeingmöjligheter och du kan bland annat uppleva Operahuset,åka på vandringstur i Blue Mountains eller stå på toppen av Sydney Harbour Bridge – du bestämmer!

Swedish Study Camp – gruppresor för unga

Vill du kombinera utbildning, äventyr, gemenskap och kulturupplevelser? Då har du kommit helt rätt! Swedish Study Camp erbjuder unika gruppresor för unga (18 till 30 år) som fokuserar på spännande undervisning, kulturförståelse, fartfyllda aktiviteter och fantastiska naturupplevelser runt om i...


Läs mer om Swedish Study Camp – gruppresor för unga och visa alla utbildningar