Visa allastudier.se som: Mobil

Studera Fitness med STS Study Abroad på Sunshine Coast, Australien

TAFE Queensland East Coast - STS Study Abroad
Sammanfattning
Högskola / Universitet
Sunshine Coast
Startdatum: Löpande - Sunshine Coast

Studera Fitness med STS Study Abroad på Sunshine Coast, Australien

Plugga till PT i Australien
Om du vill jobba med träning och hälsa är utbildningen i Sport Development (Fitness) På TAFE Queensland East Coast i Australien ett riktigt bra alternativ. Under utbildningen lär du dig att lägga upp träningspass, instruera och motivera folk att träna på ett bra sätt. Du får även kunskap om bland annat anatomi, fysiologi och skadeförebyggande träning. Efter utbildningen blir du kvalificerad för en PT­-licens.

Surfa eller spela golf
Utbildningen i Sport Development går även att välja med någon av inriktningarna Surf eller Golf. Studieupplägget är ungefär samma som fitnessinriktningen, men en del av dina studier fokuserar du på den specialinriktning du har valt. Vi på STS Study Abroad hjälper dig att hitta det alternativ som passar dig bäst.

Må bra i en bra i miljö
Vad passar bättre än att lära sig mer om att få ett lyckligare och hälsosammare liv i en miljö som är som gjort för att bli lycklig i? Skolans campus ligger på natursköna Sunshine Coast i Australien. Om du trivs utomhus – med milslånga stränder, hav, sol och ett milt klimat året om – har du hittat rätt.

Godkänt av CSN
STS Study Abroads utbildningar är godkända av CSN, vilket innebär att du har rätt att söka studiemedel för dina utlandsstudier.

Boende ingår – unika studiepaket
Vi på STS Study Abroad har lång erfarenhet av studier utomlands och vill gärna dela med oss av vår expertkunskap till dig. Vi hjälper dig, steg för steg, genom hela ansökningsprocessen. För oss är det också viktigt att du känner dig trygg under hela studietiden, därför har vi STS Study Abroad-personal på plats på våra studieorter. När du studerar utomlands med STS Study Abroad ingår även boende, vilket gör våra studiepaket unika.

Vi ser fram emot att hjälpa dig ta första steget till ditt livs största äventyr!

Förkunskaper

Allmän behörighet för högskolestudier. Avklarad STS Study Abroad-intervju. Lägst betyg G/E i engelska A/steg 5 eller B/steg 6.

TAFE Queensland East Coast - STS Study Abroad

TAFE Queensland East Coast ligger på natursköna Sunshine Coast i Australien. Solkusten är känd för en skön livsstil med många, långa stränder och ett milt klimat året om. Här trivs du som gillar vattensporter och utomhusaktiviteter. När du vill ha...


Läs mer om TAFE Queensland East Coast - STS Study Abroad och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

TAFE Queensland East Coast - STS Study Abroad