Visa allastudier.se som: Mobil

Leda digital transformation

Teknikhögskolan
Sammanfattning
Korta Yh-utbildningar
Distans
24 veckor
Deltid
CSN-berättigad
Distans
Startdatum: 2020-09-28 - Distans

Videoreportage

 Leda digital transformation

Leda digital transformation

Bli diplomerad på mindre än ett halvår!

Jobbar du som projektledare, processledare, teamledare eller chef och vill ta ditt företag till nästa nivå? Bli diplomerad på mindre än ett halvår med vår helt unika YH-utbildning ”Leda digital transformation”!

Digitaliseringen och kravet på hållbarhet påskyndar den nya revolutionen. Företag som tidigare fungerat riskerar nu att hamna på efterkälken på grund av kompetensbrist. Att leda digital transformation ger insikter och kunskap för att ställa om, vilket ger Sveriges företag en bättre bas att stå på när världen, genom digitalisering, krymper allt mer.

Vad är digital transformation?

Digital transformation innebär att göra fundamentala anpassningar inom innovation, utveckling och samarbete för att kunna vara relevant, hållbar och konkurrenskraftig.

Personer i ledande positioner behöver ökad kompetens inom ledning av digital transformation och hållbar affärsutveckling. Det handlar om rörliga arbetssätt, införande av digitala hjälpmedel och lönsamhetsperspektiv. En hållbar verksamhet är mer långsiktig och anpassad till framtidens utmaningar. Det är även viktigt ur en arbetsgivarsynpunkt, då hållbarhetsfrågor har stor betydelse för många när de väljer jobb.

Att höja kompetensen hos ledning och chefer möjliggör den förändringsresa som krävs.

Behörighet

  • Grundläggande behörighet (vilket innebär en gymnasieexamen eller motsvarande)
  • Minst 2 års yrkeserfarenhet inom projektledning, processledning, teamledning, chefsyrket eller motsvarande

Efter utbildningen

Efter genomförd utbildning kommer du att ha eftertraktad kunskap när det kommer till att leda digital transformation. Du kommer att ha kompetens att använda ramverk och verktyg för ökade intäkter, reducerade kostnader och förbättrad miljö- och hållbarhetsprestanda. Du kan förstå, analysera och förklara vilka möjligheter och risker som finns i en organisations projektarbete i en verksamhets transformation och hur dessa påverkar intern strategi, struktur, kultur och ledarskap.

Utbildningen genererar att fler i ledande befattningar klarar av att leda den transformation som krävs. Du kommer alltså att kunna implementera nya erbjudanden, affärsmodeller, tekniklösningar och organisationsformer.

Distansutbildningens upplägg

Leda digital transformation är en yrkeshögskoleutbildning som du läser på distans och halvtid under 24 veckor. Eftersom YH-utbildningen bedrivs på distans så tar du del av föreläsningar och genomför praktiska övningar via en digital lärplattform, där ni i klassen samt våra utbildare både kommunicerar och arbetar.

Distansutbildningen börjar med en digital träff där vi bland annat går igenom studieupplägget. Sedan kommer det även att vara en träff på plats hos Teknikhögskolan i Karlstad under studietiden, där vi bland annat träffar branschföretag och genomför studiebesök.

Förutom detta finns även möjlighet att fördjupa sig i ämnet på plats under två frivilliga träffar. Det flexibla upplägget med distansundervisning och digitala träffar på både dag- och kvällstid möjliggör för fler yrkesverksamma att ta sig an utbildningen. Istället för traditionella tentamen, så kontrollerar vi att du har tillgodogjort dig kurserna genom redovisningar, projektarbeten, uppsatser och analyser.

Kursinnehåll

  • Hållbar affärsutveckling
  • Traditionell och agil projektledning
  • Transformation, verksamhetsförändring och organisationsutveckling
  • Ledarskap och transformation

Varje kurs består av 15 YH-poäng, vilket motsvarar sex veckors studier på halvtid.

Teknikhögskolan

Teknikhögskolan

Teknikhögskolan - YH-utbildningar som leder till jobb. Hos Teknikhögskolan läser du yrkeshögskoleutbildningar inom IT, teknik, bygg/anläggning, logistik och ledarskap. Vi har gedigen erfarenhet av att bedriva yrkeshögskoleutbildningar med mycket goda resultat. Om du vill ha en YH-utbildning som leder till...


Läs mer om Teknikhögskolan och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Leda digital transformation
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

TeknikhögskolanGör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Leda digital transformation från Teknikhögskolan, fyll i dina uppgifter:

Recensioner

Det finns inga recensioner för Leda digital transformation

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: