Visa allastudier.se som: Mobil

Larm och Säkerhetstekniker, Spetsutbildning

Teknikutbildarna
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Distans
600 poäng
Heltid/Deltid
Distans
Startdatum: Löpande - Distans

Larm och Säkerhetstekniker, Spetsutbildning

Spetsutbildning för Larm och Säkerhetstekniker ska ge fördjupade kunskaper inom inbrottslarm, brandlarm, passage- och övervakningssystem.

Du är utbildad elektriker och behöver fördjupa dina kunskaper inom Larm och Säkerhetsteknik.

Arbetsmarknad
Inom säkerhetsbranschen finns behov av personer som behärskar både att installera larm, tv-övervakningssystem, passersystem med mera. Jobben kan innebära både nyinstallation, driftsättning, service och felsökning. Marknaden växer och det pågår även viss omstrukturering av branschen. Stora företag lägger allt oftare ut installationsjobb på mindre företag och då behöver dessa mer personal.

Du läser på distans
Det är totalt 600 poäng som du skall läsa in. Du läser kurserna som distansstudier, gör sina delprover hemmavid över webben. Det är 4 laborationsveckor, spritt över studieperioden som du skall vara på plats i vår skolverksamhet i Sundsvall för de lärarledda teoretiska och praktiska genomgångarna samt slutprov. Av studieplaneringen framgår när träffarna är inplanerade. Vi upprättar tillsammans med deltagaren en studieplan där varje delkurs planeras i detalj. Om företagsförlagda kurser ingår i studieplanen och deltagaren inte har kontakt med ett företag så kan vi hjälpa till med detta.

Förkunskaper

Vuxenstuderande ska ha kunskaper motsvarande betyg godkänt i Svenska 1, Engelska 5, Matematik 1. Kursdeltagaren är utbildad elektriker och behöver fördjupa dina kunskaper inom Larm och Säkerhetsteknik. Utbildningen genomförs som en distansutbildning med 4 lärarledda laborationstillfällen. Utbildningens längd är 600 poäng.

Teknikutbildarna

Teknikutbildarna

Teknikutbildarna är en av Sveriges bredaste och mest erfarna utbildare inriktad mot teknikföretag. Vi har lärarledd utbildning och e-learning inom arbetsmiljö, elektrikerutbildning, elsäkerhet, elbehörighet, automation, ekonomi/projekt, energi/fastighet, materialhantering, mätteknik/ritningsläsning och underhåll/produktion....


Läs mer om Teknikutbildarna och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Larm och Säkerhetstekniker, Spetsutbildning
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

TeknikutbildarnaGör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Larm och Säkerhetstekniker, Spetsutbildning från Teknikutbildarna, fyll i dina uppgifter:

Recensioner

Det finns inga recensioner för Larm och Säkerhetstekniker, Spetsutbildning

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: