Visa allastudier.se som: Mobil

Cert. Styrke- och mobilitetsspecialist

Tränarakademin
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Stockholm
8 dagar
17 995 SEK inkl. moms
Klassrum
Startdatum: 2021-05-08 - Stockholm

Videoreportage

Cert Styrke- och mobilitetsspecialist

Cert. Styrke- och mobilitetsspecialist

Bygg förmågan att skapa kännbara resultat för dina kunder

Certifierad Strength and Mobility Specialist är en vidareutbildning för dig som vill få förmågor vilka hjälper dig coacha individer och/eller grupper mot bättre styrka, snabbhet och rörlighet på ett evidensbaserat och resultatgivande sätt. Förmågor och lärdomar kring rörelseutveckling som inte hinns med i de grundläggande tränarutbildningarna.

Utbildningen riktar sig till dig som vill ligga i framkant kunskapsmässigt och bli en ledande tränare inom områdena applicerad biomekanik för grundrörelserna, träningsmetoder vid snabbhetsträning och individanpassad rörlighets- och styrketräning.

För att gå utbildningen behöver du ha någon form av erfarenhet av att ha tränat andra samt ha viljan att utveckla rörelseförmåga på ett framgångsrikt sätt hos klienter.

Vi ger dig förmågorna som krävs för att bli ledande inom styrke- och rörlighetsutveckling

Utbildningen ger dig den senaste forskningen och den praktiska spetskunskap som behövs för att kunna skapa övningar och pass på ett sätt som utvecklar rörelseförmågan. Du kommer bli trygg i din coachning oavsett om det gäller att öka styrkan, rörligheten eller snabbheten i olika rörelser.

Efter utbildningen kommer du kunna leverera flertalet efterfrågade tjänster som exempelvis screening av rörlighet, styrka och snabbhet på ett individanpassat sätt. Du kommer också kunna bygga träningspass och övningar till idrottare som effektivt ökar deras förmåga till acceleration och riktningsförändringar. 

Tränarakademin

UTVECKLA DIN FULLA POTENTIAL SOM TRÄNARE

Tränarakademin är en skola där passionerade människor ges vetenskaplig kunskap och praktiskt kunnande för att utveckla sin egen potential som tränare. Vi har samlat Sveriges ledande experter inom träning, idrott och hälsa med lång erfarenhet från fältet. Forskare och praktiker...


Läs mer om Tränarakademin och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Cert. Styrke- och mobilitetsspecialist
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Tränarakademin

Hälsingegatan 49
11331 stockholm

Recensioner

Det finns inga recensioner för Cert. Styrke- och mobilitetsspecialist

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Cert. Styrke- och mobilitetsspecialist från Tränarakademin, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: