Visa allastudier.se som: Mobil

Tre60naturkosmetik

Är du intresserad av att arbeta med hudvård, friskvård, skönhet och spa? Kanske arbetar du redan i branschen eller funderar på att börja. Oavsett av vilken anledning du väljer att studera strävar vi efter att ge dig en gedigen, rolig och välkomponerad utbildning som ska ge dig förutsättningar att lyckas i din framtida yrkesutövning.

Naturkosmetiska Hudvård & SPA-utbildningar med hälsoprofil

Idag är trenden tydlig. Vi blir mer och mer medvetna om vår hälsa. Efterfrågan på naturliga ekologiska produkter ökar vilket vi är väldigt glada för. Genom att gå någon av våra Naturkosmetiska utbildningar kan du erbjuda dina kunder behandlingar som ger fantastiska resultat utan att skada hälsan och miljön.

Du kan välja på två olika Naturkosmetiska utbildningar på deldistans. Naturkosmetisk Frisk & Skönhetsterapeut som är en enklare kortare utbildning eller Naturkosmetisk Hudvård & SPA terapeut som ger dig mer djupgående kunskaper i hudvård. Vi erbjuder även endagsutbildningar i Hot Stone Massage, SPA-pedikyr, sockervaxning, lashlift och brow henna.

För god hudhälsa krävs en helhetssyn. Vi ska se till hela människan! En frisk hud handlar inte bara om att sköta om sin hud med bra produkter och bra behandlingar. Hela kroppens välmående speglar av sig i våra hudar. Hälsan och kosten är precis lika viktig i vår dagliga hudvård. Vi vill dela med oss av vikten att ta hand om sin hälsa med kost, träning och mentalt välbefinnande. Det är viktigt för dig personligen och det är en viktig pusselbit i ditt yrke som terapeut när du ska hjälpa dina kunder.

Boende

Det är viktigt att du har ett bekvämt boende under din utbildning på Tre60naturkosmetik. Du ordnar själv boende under din utbildning. Här ger vi dig några rekommendationer som i mån av plats erbjuder rabatter till våra elever. Uppge att du är elev hos Tre60naturkosmetik när du bokar.

Prästgatanett

Det är ett vandrarhem som ligger 50 meter från kurslokalen.

prastgatanett.se

Jämtli vandrarhem

Det ligger i nära anslutning till skolan och erbjuder bra boende till bra priser. Du kan läsa mer på jamtli.se eller ta kontakt via telefon 063-150330.

Hotel Emma

Det finns även många andra hotell och vandrarhem i Östersund där du kan bo under skoltiden. Du kan läsa mer om boende påvisitostersund.se.


Visa alla utbildningar med Tre60naturkosmetik

Utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Tre60naturkosmetik
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Tre60naturkosmetik

Fältjägargränd 10
83130 Östersund

Gör en intresseanmälan

För att få mer information från Tre60naturkosmetik, fyll i följande uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön