Industriellt Byggande

Umeå universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Umeå
15 hp
Deltid
Klassrum

Industriellt Byggande

Vid framgångsrikt industriellt byggande integreras de byggtekniska delområdena marknadskunskap, byggteknik, produktionsteknik, design, byggplanering, logistik och kvalitet till en långsiktig strategi för ekonomisk överlevnad. Genom att presentera industriellt byggande utifrån ett helhetsperspektiv, som syftar till att integrera delarna till en helhet med större värde, erhålls förståelse för långsiktig ekonomisk överlevnad hos industriella byggföretag. Kursen i industriellt byggande behandlar teori för ovan nämnda byggtekniska delområden samlat till fyra plattformar: teknikplattformen, processplattformen, leverantörsplattformen och kunskapsplattformen. 

Kursen innefattar ett teoriblock och ett projektblock, där projektblocket innebär tillämpning, fördjupning, integrering samt värdering av den teori som kursen behandlar.

Förkunskaper

För tillträde till kursen krävs Minst 60 hp avklarade kurser inom huvudområdet Byggteknik eller minst två års sammanlagda studier som ska innefatta Byggprocessen, 7.5 hp och Projektering, 7.5 hp eller motsvarande kunskaper.

Umeå universitet

Välkommen till Umeå universitet

Att studera är första steget mot en spännande framtid. Att studera är också att ha kul under tiden. Gör det tillsammans med 36 000 studenter från hela världen! För att studierna ska fungera riktigt bra är det viktigt med en miljö att trivas...


Läs mer om Umeå universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Umeå universitet


Recensioner

Det finns inga recensioner för Industriellt Byggande

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön