Visa allastudier.se som: Mobil

Livsmedelsdesign-Sensorisk analys och produktutveckling

Umeå universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (avancerad nivå)
Umeå
15 hp
Heltid
Klassrum
Startdatum: Höst 2020 - Umeå

Livsmedelsdesign-Sensorisk analys och produktutveckling

I dagens livsmedelsindustri och forskning är produktutveckling och sensorisk analys av största vikt vid tillverkning av produkter som marknaden efterfrågar. I den här tvärvetenskapliga kursen får du bl a lära dig hur våra sinnen fungerar och hur sensoriska analysmetoder kan användas i produktutveckling. Genom kursen skaffar du dig en teoretisk grund och med praktiska tillämpningar breddar du din kompetens och ditt arbetsfält.

Förkunskaper

Univ: Godkänt betyg i minst 90 hp kostvetenskap, varav 15 hp uppsats eller genomgått 150 hp inom livsmedelsagronom- eller livsmedelsingenjörsutbildning eller motsvarande.En A och svenska för grundläggande behörighet för högskolestudier om utbildningen ges på svenska.

Umeå universitet

Umeå universitet

Välkommen till Umeå universitet

Att studera är första steget mot en spännande framtid. Att studera är också att ha kul under tiden. Gör det tillsammans med 36 000 studenter från hela världen! För att studierna ska fungera riktigt bra är det viktigt med en miljö att trivas...


Läs mer om Umeå universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Umeå universitet

Recensioner

Det finns inga recensioner för Livsmedelsdesign-Sensorisk analys och produktutveckling

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: