Visa allastudier.se som: Mobil

Masterkurs i filosofi

Umeå universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (avancerad nivå)
Distans, Umeå
30 hp
Heltid/Deltid
Kommande starter

Plats & start


Umeå
Höst 2021

Distans
Höst 2021

Masterkurs i filosofi

Kursen är avsedd för studenter som redan läst 60 hp på avancerad nivå i filosofi. Den består av fyra litteraturkurser om 7,5 hp vardera. En av dessa utgörs av ett litteraturseminarium, medan de övriga kan utgöras av andra avancerade kurser som ges aktuell termin, kurser inom det nationella samarbetet om masterkurser, eller individuella litteraturkurser. Tillsammans med Magisterkurser i filosofi och Masteruppsats i filosofi, kan kursen ingå i en två-årig Masterexamen. Vissa moment ges på engelska. För studenter som läser kursen på campus kan internetbaserade moment ingå.

Förkunskaper

Univ: Avslutad kurs Filosofi C 30 hp, Teoretisk filosofi C 30 hp eller Praktisk filosofi C 30 hp, eller motsvarande förkunskaper, samt 30 hp kurser på avancerad nivå i filosofi, eller motsvarande. En A och svenska för grundläggande behörighet för högskolestudier (om kursen ges på svenska).

Umeå universitet

Välkommen till Umeå universitet

Att studera är första steget mot en spännande framtid. Att studera är också att ha kul under tiden. Gör det tillsammans med 36 000 studenter från hela världen! För att studierna ska fungera riktigt bra är det viktigt med en miljö att trivas...


Läs mer om Umeå universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Umeå universitet


Recensioner

Det finns inga recensioner för Masterkurs i filosofi

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön