Visa allastudier.se som: Mobil

Vattenvård

Umeå universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Umeå
15 hp
Heltid
Klassrum
Startdatum: Höst 2020 - Umeå

Vattenvård

Kursen riktar sig till studenter som är intresserade av vattenrelaterade miljöfrågor. Fältövningar kommer att fokusera på verktyg för övervakning av vattenkvalitet och grupparbeten kommer att använda dessa verktyg för att utvärdera miljöpåverkan på lokala ekosystem. Föreläsningar och enskilda projekt kommer att handla om stora miljöutmaningar, såsom näringsbelastning, effekter av gruvdrift, och markexploatering. Dessa teman kommer att diskuteras i samband med gällande miljölagstiftning. 

Förkunskaper

Univ: 60hp biologi varav 15 hp ekologi eller 60 hp geovetenskap/naturgeografi och 15 hp ekologi eller 60 hp miljövetenskap och 15 hp ekologi, eller motsvarande kunskaper. En A/5 och svenska för grundläggande behörighet för högskolestudier om utbildningen ges på svenska.

Umeå universitet

Umeå universitet

Välkommen till Umeå universitet

Att studera är första steget mot en spännande framtid. Att studera är också att ha kul under tiden. Gör det tillsammans med 36 000 studenter från hela världen! För att studierna ska fungera riktigt bra är det viktigt med en miljö att trivas...


Läs mer om Umeå universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Umeå universitet

Recensioner

Det finns inga recensioner för Vattenvård

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: