Visa allastudier.se som: Mobil

Kinesiska på avancerad nivå, utlandstermin

Uppsala universitet
Sammanfattning
Avancerad nivå (Magister- och Masterexamen)
Kina
30 hp
Heltid
Startdatum: Vår 2020 - Kina

Kinesiska på avancerad nivå, utlandstermin

Kursen omfattar 30 hp språkstudier på avancerad nivå med undervisning på kinesiska vid universitet i Kina. Kursen vänder sig till studenter som inte har kinesiska som modersmål och ges vid Communications University of China (CUC) eller ett annat universitet med vilket Uppsala universitet har utbyte. Vid sidan av ordinarie ansökningsförfarande i Sverige krävs också en separat ansökan till CUC/universitet i Kina. Denna ansökan administreras av institutionen. För att studierna ska kunna genomföras krävs att studenten även blir antagen till det kinesiska universitetet samt visum till Kina.

Förkunskaper

Filosofie kandidatexamen med kinesiska som huvudområde eller minst 120 hp kinesiska vari ska ingå ett självständigt arbete om 15 hp.

Uppsala universitet

Uppsala universitet

Välkommen till Uppsala universitet

Välkommen till Uppsala universitet Uppsala universitet är ett internationellt välkänt forskningsuniversitet med vetenskapens och utbildningens utveckling i fokus. Universitetet främjar utveckling och innovation genom en aktiv roll i samhället. Utbildningar på Uppsala Universitet Uppsala universitet har ett stort utbildningsutbud på...


Läs mer om Uppsala universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Uppsala universitetJobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön