Visa allastudier.se som: Mobil

Kostvetenskap C: Examensarbete

Uppsala universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Uppsala
15 hp
Heltid
Klassrum
Startdatum: Vår 2021 - Uppsala
Sista ansökan: 2020-10-14

Kostvetenskap C: Examensarbete

Examensarbetet ska ge dig en ökad förmåga till självständig analys av kostvetenskapliga företeelser och innebär ett djupare studium av ett problem eller en aspekt av teori eller metod inom kostvetenskap. För studerande där kursen är en fortsättning av studier i hem- och konsumentkunskap ska inriktningen ha ett didaktiskt perspektiv. Arbetet redovisas skriftligt i en uppsats som behandlas vid ett seminarium.

Förkunskaper

Kostvetenskap A: Näringslära, 30 hp, och Kostvetenskap B: Livsmedelsvetenskap och matlagningsteknik, 30 hp, eller Kostvetenskap B: Livsmedelsvetenskap, 15 hp, och Dietetikens grunder, 15 hp, samt genomgångna Kostvetenskap C: Kostsociologi, 7,5 hp, och Kostvetenskap C: Vetenskapliga metoder, 7,5 hp.

Uppsala universitet

Uppsala universitet

Välkommen till Uppsala universitet

Välkommen till Uppsala universitet Uppsala universitet är ett internationellt välkänt forskningsuniversitet med vetenskapens och utbildningens utveckling i fokus. Universitetet främjar utveckling och innovation genom en aktiv roll i samhället. Utbildningar på Uppsala Universitet Uppsala universitet har ett stort utbildningsutbud på...


Läs mer om Uppsala universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Uppsala universitet

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: