Visa allastudier.se som: Mobil

Masterprogram i ryska språket i internationella relationer

Uppsala universitet
Sammanfattning
Program (avancerad nivå)
Uppsala
120 hp
Heltid
Klassrum
Startdatum: Höst 2020 - Uppsala

Masterprogram i ryska språket i internationella relationer

Det finns ett stort behov av språkkompetenta Rysslandsexperter inom myndigheter, företag, media, kulturinstitutioner och andra som har verksamhet riktad mot Ryssland och dess närområden. Masterprogrammet i ryska språket i internationella relationer ger dig en hög kompetens inom det ryska språket i kombination med områdesexpertis och ett vetenskapligt förhållningssätt. Det förbereder dig för kvalificerade uppdrag som till exempel analytiker och utredare.Utbildningen inom programmet är indelad i två inriktningar: en som inte förutsätter förkunskaper i ryska och en specialiseringskurs som bygger på att du har en filosofie kandidatexamen i ryska.Programmet leder till en filosofie masterexamen (Master of Arts, 120 credits) med ryska som fackspråk som huvudområde.

Förkunskaper

Filosofie kandidatexamen med ett humanistiskt eller samhällsvetenskapligt ämne som huvudområde.Dessutom krävs kunskaper i svenska och engelska motsvarande vad som krävs för grundläggande behörighet till svensk högskoleutbildning på grundnivå.

Examen & Intyg

Masterexamen

Uppsala universitet

Uppsala universitet

Välkommen till Uppsala universitet

Välkommen till Uppsala universitet Uppsala universitet är ett internationellt välkänt forskningsuniversitet med vetenskapens och utbildningens utveckling i fokus. Universitetet främjar utveckling och innovation genom en aktiv roll i samhället. Utbildningar på Uppsala Universitet Uppsala universitet har ett stort utbildningsutbud på...


Läs mer om Uppsala universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Uppsala universitet

Recensioner

Det finns inga recensioner för Masterprogram i ryska språket i internationella relationer

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: