Visa allastudier.se som: Mobil

Mat, marknad och ledarskap II

Uppsala universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Uppsala
15 hp
Heltid
Klassrum
Startdatum: Vår 2022 - Uppsala

Mat, marknad och ledarskap II

Kursen inleds med två veckors studier som fokuserar mot ledarskap och chefsrollen, arbetsrätt och arbetsmiljöfrågor. Därefter genomför du den verksamhetsförlagda utbildningen vid någon form av måltidsverksamhet i sex till sju veckor. Under den perioden tillämpar och utvecklar du de teoretiska kunskaper du fått under inledningen av denna kurs och tidigare i utbildningen. Kursen avslutas med redovisning av det projektarbete som du genomförde under praktikveckorna.

Förkunskaper

Kostvetenskap A: Nutrition (30 hp), Kostvetenskap B: Livsmedelsvetenskap (30 hp), Mat, marknad och ledarskap I (15 hp), Sensorik och produktutveckling (15 hp) samt genomgången Nutrition och folkhälsa (15 hp).

Uppsala universitet

Välkommen till Uppsala universitet

Välkommen till Uppsala universitet Uppsala universitet är ett internationellt välkänt forskningsuniversitet med vetenskapens och utbildningens utveckling i fokus. Universitetet främjar utveckling och innovation genom en aktiv roll i samhället. Utbildningar på Uppsala Universitet Uppsala universitet har ett stort utbildningsutbud på...


Läs mer om Uppsala universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Uppsala universitet


Recensioner

Det finns inga recensioner för Mat, marknad och ledarskap II

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön